sanczopanczagt Napisano 7 Kwiecień 2019 Share Napisano 7 Kwiecień 2019 Witam. Jak w temacie , planuje zmianę mojej xterki 705 na jakiś nowszy sprzęt na drobnice, Zastanawiam się nad tymi 2 sprzętami , minelab 4 stówy droższy wiec różnica jest niewielka. Z góry dzięki za każdą pomoc Może któryś z kolegów poleci coś innego do 3200zł ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bural Napisano 17 Styczeń 2020 Share Napisano 17 Styczeń 2020 W dniu 7.04.2019 o 10:59, sanczopanczagt napisał: Witam. Jak w temacie , planuje zmianę mojej xterki 705 na jakiś nowszy sprzęt na drobnice, Zastanawiam się nad tymi 2 sprzętami , minelab 4 stówy droższy wiec różnica jest niewielka. Z góry dzięki za każdą pomoc Może któryś z kolegów poleci coś innego do 3200zł ??? Minelab equinox 600 ma ktos w posiadaniu ten sprzet chce go kupic jak sprawuje sie to cudo itp itd ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 18 Styczeń 2020 Share Napisano 18 Styczeń 2020 At Pro to dość stara konstrukcja, aczkolwiek bardzo sprawdzona i złego słowa o niej nie powiem. W czasach swojej premiery był to jeden z lepszych wykrywaczy - szukaj wersji Internationale bo są dostosowane do europejskich gleb i mniej wzbudzają się. Equinox nowszy konstrukcyjnie, najlepiej abyś porównał sobie obydwa w terenie który Ci lepiej leży. Z lekkich i precyzyjnych sprzętów rozważ Fishera F75 ale z opcją DST. Wedle mnie to lider wśród wykrywaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.