KamilŚwieżak Napisano 27 Marzec 2019 Napisano 27 Marzec 2019 Może ma ktoś pomysł lub wiedzę z jakiego sprzętu może to pochodzić. Rolnictwo na moje odpada. Motocyklem też jakoś mi to nie pachnie, wydaje mi się i mam cichą nadzieję, że to pancerka ale nie wiem jak to ugryźć...
Woodhaven Napisano 6 Kwiecień 2019 Napisano 6 Kwiecień 2019 Poszukuje zdjęć siedzenia celowniczego z T-34
KamilŚwieżak Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Napisano 6 Kwiecień 2019 Myślałem o tym, góra podobna ale mocowaniem się różnią. Chyba, że były różne wersje.
szutnik Napisano 1 Kwiecień 2019 Napisano 1 Kwiecień 2019 Przypomina mi siedzisko ( dla przewodnika , opiekuna wycieczki ? ) z Jelcza "Ogórka " , ale to tylko skojarzenie mojego tylka
KamilŚwieżak Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Napisano 7 Kwiecień 2019 też podobne ale jednak nie takie
Woodhaven Napisano 3 Kwiecień 2019 Napisano 3 Kwiecień 2019 ... A jak wyglądają siedzenia Tygrys Pz IV
KamilŚwieżak Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Napisano 3 Kwiecień 2019 Czuję, że jesteśmy blisko bankowo to będzie z jakiegoś tanka. Może coś mniejszego z niemczyzny? A może kierunek na wschód bardziej obrać...
Pytanie
KamilŚwieżak
Może ma ktoś pomysł lub wiedzę z jakiego sprzętu może to pochodzić. Rolnictwo na moje odpada. Motocyklem też jakoś mi to nie pachnie, wydaje mi się i mam cichą nadzieję, że to pancerka ale nie wiem jak to ugryźć...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.