Elders22 Napisano 9 Marzec 2019 Share Napisano 9 Marzec 2019 Witam jakiś czas temu mój ace 150 stracił dźwięk na glosniku. Chodziłem nim na słuchawkach lecz tez niestety nie ma juz dźwięku, jest cichy szum. Włącza sie i reaguje na metale na wyświetlaczu ktoś ma jakiś pomysł czy raczej nic z tego nie będzie. Sprawdzane ma 2 cewkach lecz to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 10 Marzec 2019 Share Napisano 10 Marzec 2019 skoro chodziłeś na słuchawkach, to pobaw się wtyczką w tym gniazdku mogło się cos zasyfić jakiś styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 10 Marzec 2019 Share Napisano 10 Marzec 2019 31 minut temu, fuks_ag napisał: skoro chodziłeś na słuchawkach, to pobaw się wtyczką w tym gniazdku mogło się cos zasyfić jakiś styk Jeśli to nie pomoże otwórz puszkę i sprawdź połączenia głośnika i wtyku słuchawek. Miałem podobną przypadłość w 250. pomogło ponowne przylutowanie przewodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Marzec 2019 Share Napisano 11 Marzec 2019 Bardzo możliwe, że gniazdo słuchawek uległo uszkodzeniu. Widziałem takie przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.