Skocz do zawartości
  • 0

Aero

Kondzioroski

Pytanie

Napisano

Siemka,mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić co to za przedmiot? Na górze pisze Prima Qualirat a na dole Aero, pierwszy raz spotykam się z takim fantem i nie mam pojęcia co to jest, wpisywalem w Google ale nic nie mogę znaleźć na ten temat, z góry dzięki i pozdrawiam. 

DSC_0001.JPG

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak myślałem że to dabliczka rowerowa może być, tu gdzie mieszkam żyją jeszcze starsi ludzie którzy poruszają się takimi jednosladami tylko że radzieckimi, ta tabliczka była chyba pod kierownicą,, na szyjce ramy,,może ktoś wrzuci zdjęcia, link jakiś co to dokładnie za firma Aero, mam parę innych rzeczy do identyfikacji jak np coś co mogło być wodomierzem ale nie jestem pewien (info od historyków spod budki z piwem hehe),nie wiem czy mogę wrzucać tu czy zakładać nowy temat 

Napisano

dwa pierwsze zdjęcia to kawałek nieśmiertelnika wehrmachtu kompania sztabowa, reszty nie ma. Drugie zdjęcie to wieko od pudełka na mydło kalodermy 

Napisano
19 minut temu, czestar napisał:

Witam,jeśli możesz daj zdjęcie drugiej strony tego przedmiotu bo mam podobny.

2019-02-11 11.31.30.png

21 minut temu, Slajmi130 napisał:

dwa pierwsze zdjęcia to kawałek nieśmiertelnika wehrmachtu kompania sztabowa, reszty nie ma. Drugie zdjęcie to wieko od pudełka na mydło kalodermy 

Napisano
18 minut temu, Kondzioroski napisał:

To jest t o samo kolego, nie mogę nigdzie znaleźć żadnego info, nic kompletnie nie wiesz o tym? I te dziwne wzorki, u ciebie też są 

Niestety nie, jeszcze tego nie identyfikowałem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie