witian Napisano 1 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2019 Witam piszę ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć informacji o tym czy wolno szukać przy zbiornikach wodnych. A z tego co usłyszałem na szkoleniu PZE to ponoć można i że było rozporządzenie. Ktoś ma może namiar na to rozporządzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 Szukać można ze zgodą właściciela terenu oraz właściwego WKZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 Bjar- a wody śródlądowe + pas terenu przy nich, poza tym, że się dziwnymi prawami rządzą, to nie należą do Wód Polskich?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:28 01-01-2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 Yeti - nie wiem czy wiesz, ale najważniejszy jest kontekst. A jeśli na plaży przy takim jeziorku zaczną wychodzić skorupy i gockie zapinki to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2019 Share Napisano 1 Styczeń 2019 No czyli wisz, rozumisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witian Napisano 1 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2019 Dziękuje za odpowiedzi. Szkoda bo myślałem że przynajmniej co do tych plaż itp nie będę musiał się do wkz wybierać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Styczeń 2019 Share Napisano 2 Styczeń 2019 Praktycznie to łapa WKZ leży na każdym terenie. Także jeśli masz np. własną działkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azja72 Napisano 11 Styczeń 2019 Share Napisano 11 Styczeń 2019 Każdy słyszał o tym tajemniczym rozporządzeniu ale nikt go nie zna.Jak słyszę co było mówione na szkoleniu to mam wrażenie,że to jakiś Matrix. Swoją drogą kolego witian,brałeś udział w szkoleniu a do głowy Ci nie przyszło,żeby zapytać o źródło tej informacji?W związku z tym,że nie dostaliście też materiałów do domu to polecam trochę przydatnych informacji zwłaszcza odnośnie Lasów Państwowych.https://poszukiwaczniedzielny.blogspot.com/search/label/Lasy%20Pa%C5%84stwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witian Napisano 22 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2019 Azja72 Pan archeolog powiedział na szkoleniu że - można szukać i że wydano nawet odpowiednie rozporządzenie ale że akurat nie ma go przy sobie. Mam to nawet nagrane, ja pomyślałem że spoko znajdę sobie to rozporządzenie i po sprawie. Napisałem do pze z prośbą o podesłanie linka to do dzisiaj cisza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witian Napisano 29 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2019 Na stronie PZE taka ciekawostka dzisiaj została dodana Na stronie PZE taka ciekawostka dzisiaj została dodana http://pze.org.pl/Polski_Zwiazek_Ekspolrato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witian Napisano 29 Styczeń 2019 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2019 Błędnie dodał mi się link, na stronie pze dodano komunikat odnośnie poszukiwań na plażach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2019 Share Napisano 29 Styczeń 2019 Morskich tak, niby. Ale i tak polizei będzie kosić na plażach. A nad jeziorami i stawami to tak jak było - WKZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.