kommark Napisano 28 Październik 2018 Autor Share Napisano 28 Październik 2018 Dzis na wrocławskiej giełdzie dostałem jako gratis do starej lornetki która kupiłem. Wiem ze to naboje cwiczebne prawdopodobnie do mausera nie wiem jednak , nie wiem jednak z jakiego panstwa pochodza kto je uzywał . Czy mozliwa jest identyfikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 28 Październik 2018 Share Napisano 28 Październik 2018 Daj foto bić na denkach to może producentów da się ustalić?Możesz sam poszukać np. tutaj http://www.municion.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Październik 2018 Share Napisano 28 Październik 2018 Szkolne, nie ćwiczebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2018 Share Napisano 28 Październik 2018 2 polskie, reszta szkopskie Exerzierpatrone a/A i n/A. Łuska od szkolniaka samoróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
Dzis na wrocławskiej giełdzie dostałem jako gratis do starej lornetki która kupiłem. Wiem ze to naboje cwiczebne prawdopodobnie do mausera nie wiem jednak , nie wiem jednak z jakiego panstwa pochodza kto je uzywał . Czy mozliwa jest identyfikacja?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.