czestar Napisano 9 Październik 2018 Autor Share Napisano 9 Październik 2018 szukałem ale nic nie znalazłem.napisyHEILIGE ORDNUNG SEGENSREICHE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 9 Październik 2018 Autor Share Napisano 9 Październik 2018 lepsza fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 6 Marzec 2019 Autor Share Napisano 6 Marzec 2019 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czestar Napisano 12 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam, ponawiam prośbę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 13 Czerwiec 2019 Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Raczej coś związane z kościołem. Błogosławieństwo święceń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2019 Share Napisano 13 Czerwiec 2019 Było na Forum- szukaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.