maker79 Napisano 14 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2018 Witam.Mam pytanie kto ogarnia te forum?Napisałem PW gdzie mogę ją zobaczyć lub to czy ktoś mi odpowiedział?Gdzie mam kliknąć żeby zobaczyć napisane przeze mnie posty?Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2018 Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Napisałem PW"Do kogo, z ciekawości zapytam?Dwa:http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=maker79&ws=user&id_forum=all&forum=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker79 Napisano 15 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2018 PW pisałem do użytkownika Ges.Wyszukiwarkę widzę tylko taką jak na głównej stronie forum i tam nie ma opcji szukania użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker79 Napisano 15 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Tak widzę wyszukiwarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2018 Share Napisano 15 Wrzesień 2018 A korzystałeś z podpowiedzi, którą w śnurku umieściłem?I dlaczego nie?No to jeszcze raz- jak wejdziesz" w wyszukiwarkę, wpisz nick, czy co tam chcesz, a później pokaże wybór:- szukaj w treści- szukaj użytkowników- szukaj obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker79 Napisano 15 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Może jestem tępy, ale wpisuję np. swój nick w wyszukiwarkę która jest na stronie głównej forum i tak to widzę jak screenshoot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker79 Napisano 15 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2018 haha dopiero jak się naciśnie szukaj to przekierowuje na następną stronę z wyszukiwarką... na litość boską kto to tworzy?Z całym szacunkiem, ale takich cudów jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maker79 Napisano 15 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Ok. a co z wiadomościami PW? gdzie mogę zobaczyć wysłane PW, albo czy dostałem odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Wrzesień 2018 Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Wiadomości idą" z sygnatury nicka na Forum.Jeśli na niego najedziesz, zobaczysz pole do wpisania tekstu z nagłówkiem:Wysyłasz wiadomość do: maker79"Adres jest adresem @ podanym przy rejestracji na Forum.Przychodzące @ odbierasz pod powyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Wrzesień 2018 Share Napisano 16 Wrzesień 2018 a litość boską kto to tworzy?"To jest wstępny odsiew kandydata na użyszkodnika, jak jest słaby i mu psychika siądzie w tym momencie to tym lepiej.Uchroni go to przed zderzeniem ze starymi trolami forumowymi, co może się skończyć ciężką mizantropią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 17 Wrzesień 2018 Share Napisano 17 Wrzesień 2018 vis1939 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Wrzesień 2018 Share Napisano 18 Wrzesień 2018 Selekcja naturalna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.