bogdan76 Napisano 6 Sierpień 2018 Autor Napisano 6 Sierpień 2018 Witam,znalazłem karteczkę w książce. Niestety pomimo lat nauki języka rosyjskiego nie zapamiętałem widocznie zbyt wiele.PozdrawiamBogdan
bogdan76 Napisano 6 Sierpień 2018 Autor Napisano 6 Sierpień 2018 Witam,znalazłem karteczkę w książce. Niestety pomimo lat nauki języka rosyjskiego nie zapamiętałem widocznie zbyt wiele.PozdrawiamBogdan
Edmundo Napisano 7 Sierpień 2018 Napisano 7 Sierpień 2018 Strasznie nieczytelne ale na szybko i w wielkim skrócie jest to zawiadomienie" o śmierci osoby zmarłej w dniu 20 lutego 1915 r. której to pogrzeb odbędzie się (odbył się) w dniu 22 lutego 1915 r. o godzinie 2 na cmentarzu. Podpisane: ojciec, matka i siostry.
bogdan76 Napisano 7 Sierpień 2018 Autor Napisano 7 Sierpień 2018 Bardzo dziękuję za pomoc. I co ja z tym zrobię? 😃Bogdan
Sobiepan Napisano 7 Sierpień 2018 Napisano 7 Sierpień 2018 Jakaś historia za tym stoi. Jest tam imię, nazwisko, miejscowość?
Pytanie
bogdan76
Witam,
znalazłem karteczkę w książce.
Niestety pomimo lat nauki języka rosyjskiego nie zapamiętałem widocznie zbyt wiele.
Pozdrawiam
Bogdan
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.