Landszaft Napisano 11 Czerwiec 2018 Autor Napisano 11 Czerwiec 2018 Tu dla ułatwienia przerysowane sygnatury z pierwszej górnej obejmy. Litery MKVC sugerują coś brytyjskiego ale mogę się mylić.
Landszaft Napisano 11 Czerwiec 2018 Autor Napisano 11 Czerwiec 2018 Tu dla ułatwienia przerysowane sygnatury z pierwszej górnej obejmy. Litery MKVC sugerują coś brytyjskiego ale mogę się mylić.
Senemedar Napisano 14 Czerwiec 2018 Napisano 14 Czerwiec 2018 Korona świadczy o pochodzeniu Brytyjskim
Landszaft Napisano 15 Czerwiec 2018 Autor Napisano 15 Czerwiec 2018 Ciepło ,Ciepło, gorąco ! Ta sama sygnatura. Od czego twoje części??, fliger czy tank ??
Tyr Napisano 15 Czerwiec 2018 Napisano 15 Czerwiec 2018 raczej tankhttp://ww2-weapons.com/lend-lease-tanks-and-aircrafts/trza by wersje Vc poszukać w sprzęcie z dostaw.
Pytanie
Landszaft
Tu dla ułatwienia przerysowane sygnatury z pierwszej górnej obejmy. Litery MKVC sugerują coś brytyjskiego ale mogę się mylić.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.