Kot2016 Napisano 3 Maj 2018 Autor Share Napisano 3 Maj 2018 Witam,Gdzie ludzie chowali złoto? Chodzi mi o drewniane domy i gospodarstwa. Nie interesują mnie niemieckie skrytki i depozyty. Zwykły drewniany dom,stodoła i kilka murowanych pomieszczeń na zewnątrz. Poprzedni właściciel był dziany i to bardzo. Na 100% złoto,mam pozwolenie na eksplorację. Podwórko jeden wielki śmietnik. Zostają zabudowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 To co zwykle zostawało jak chałupa sie zjarała.Rogi budynku,progi drzwiowe,komin,piecew pod deskami na struchu jak i w pomieszczeniach.parapetyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:52 03-05-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2018 Share Napisano 3 Maj 2018 A może za życia odniósł do lombardu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot2016 Napisano 3 Maj 2018 Autor Share Napisano 3 Maj 2018 Z tego co wiem to wyniósł i to bardzo bardzo dużo,miał sporo nieruchomości,placów ,ziemi i tartaków. Wiem jednak że coś zostało (widziałem na własne oczy,teraz śni mi się to po nocach :D )wiem że już niedługo może zmienić się właściciel dlatego muszę śpieszyć się z eksploracją. Piece rozebrane już dawno,parapety wymienione,piwnica która znajdowała się pod podłogą zasypana,o rwaniu desek z podłogi nie ma mowy. ...a ten komin to obszukać na dole czy na strychu?? A co ze stodołą??? Warto szukać? W środku wylany beton,w jednym z pomieszczeń znajduje się piec do pieczenia chleba i ceglana wędzarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.