marioj-23 Napisano 17 Marzec 2018 Autor Share Napisano 17 Marzec 2018 Witam,mam mały problem kupiłem na targu staroci legitymację luftwaffe i na allegro jest na sprzedaż legitymacja z tym samym zdjęciem żołnierza tylko inne dane osobowe.Jak to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Marzec 2018 Share Napisano 17 Marzec 2018 Heheh pokaż, ale chyba chodzi o ten współczesny szit ukraińskiego wyrobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 17 Marzec 2018 Share Napisano 17 Marzec 2018 I dziwić się, że na amerykańskim eBay nie kupuje się niczego (w działach Collectobles) od Polaków i im podobnych. Solennie na to zapracowała polsko-czesko-słowacko-rosyjska banda fałszerzy militariów z II wojny, a teraz dołączają Ukraińcy.Nie ma to jaki liczyć na to, że światowe domy aukcyjne zasiedlają jelenie. Takie bandy głupców z Europy Środkowej i Wschodniej nie mają pojęcia, jak Amerykanie sprawdzają militaria. A reputację dealera militariów traci się w minutę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 Każde gówno znajdzie swojego amatora niestety :) Zobacz tylko jakie śmieci ludzie kupują. Ja uważam to za jakiś przejaw masochizmu. Drukowane w ukraińskich chałupach legitymacje" nie trafiają na światowe domy aukcyjne". Przecie z trzeba być imbecylem, żeby się połasić na coś takiego. Nie uważasz?http://www.olx.pl/oferta/legitymacje-iii-rzeszy-CID767-IDrlkfr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioj-23 Napisano 18 Marzec 2018 Autor Share Napisano 18 Marzec 2018 numer aukcji na allegro 7238057768,a na zdjęciu moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioj-23 Napisano 18 Marzec 2018 Autor Share Napisano 18 Marzec 2018 nastepne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 Wrzuć do pieca i zobacz, czy dobrze płonie.P.S. Ile dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioj-23 Napisano 18 Marzec 2018 Autor Share Napisano 18 Marzec 2018 kupiłem na targu z zapewnieniem 100% oryginalności,sprzedający miał jeszcze srebrną papierośnicę niby po tym niemcu ze zdjęcia,w najbliższą sobotę wsadzę mu tę legitymację w dupe a kase wyciągnę z gardła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 Ciekaw jestem, czy reklamacja dojdzie do skutku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 bez paragonu:Ppowie że nie pamięta takiego klienta,tyle ludzi się przewija,nie sposób spamiętać wszystkich jeśli się niczym nie wyróżnia...No chyba że z bejsbolem przyjdzie** bądź bardziej swojsko - z gazrurką :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 11:53 18-03-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antiquarius Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 W każdą ostatnią niedziele miesiąca na giełdzie staroci w Lublinie jest gość z takim zestawem.Legitymacja i papierośnica po tym samym oficerze. I zawsze się znajdzie chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 21 Maj 2018 Share Napisano 21 Maj 2018 I co trochę czasu minęło a kolega się nie pochwalił czy reklamacja uwzględniona? Ja to bym od razu na takie sępy nasyłał policję bo nie służy to kolekcjonerstwu nie są to przedmioty historyczne tylko propagujące nazizm. Takich nieutrzciwych sprzedawców powinno się eliminować w takim wypadku można nawet złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa dla mnie osoby co to produkują i sprzedają to zwykle szumowiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.