Skocz do zawartości

Czy ktoś szukał w okolicach Białołeki i Nieporętu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja tam nie mam czasu na pogadanki :) ide kopac w niedziele i jak chcesz to zapraszam na priv to sie ustawimy dokladnie
Napisano
Witam wszystkich po sporej przerwie, ciesze sie że temat został przywrócony.

W związku z tym że stworzyliśmy w tym roku Stowarzyszenie Pasjonatów Historii ,,Explo'' z okolic Białołęki i nie tylko ,z chęcią moglibyśmy sie poznać i porozmawiać (oczywiście przy piwku) o poszukiwaniach w naszych rejonach. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info na mojego maila. Jeśli zbierze sie grupka takich maniaków poszukiwań jak my zorganizuję spotkanie.

Pozdrawiam wszystkich
  • 3 months later...
Napisano
Posiadam blachę z rejonu Nieporętu, jej zdjęcie zamieszczone jest w identyfikacji, podobno saper wiking. Bardzo chętnie wybiorę się w te okolice. Proszę o kontakt na maila michalsamkowski@.o2.pl lub nr gg 4072208.Spotkanie przy piwku mile widziane pozdro dla wszystkich poszukiwaczy...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Napisano
Cierpliwości, za kilka tygodni jedno z wydawnictw wyda broszurę poświęconą właśnie bitwie o przedpole warszawskie w 1944 roku... Z dokłdnym opisem walk m.in. o Nieporęt.

Czy ktoś coś wie na temat tego wydawnictwa, bądź innych które bardzo szczegółowo opisują walki w 1944r. w okolicach Nieporętu i Wieliszewa? Bardzo mi zależy na tych informacjach ponieważ interesuję się historią tych okolic. Również chetnie bym zainteresował się ciekawymi zdjęciami znalezisk z tych okolic, Z góry bardzo dziękuję
  • 6 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie