oni Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Napisano 13 Styczeń 2018 Witam chciałbym zapytać czy ktoś się orientuje na temat monety 4 grosze Fryderyka Wilhelma III bitych nie w srebrze tylko w miedzi szukałem na necie ale nic nie znalazłem żadnej wzmianki na ten temat , pokazują tylko srebrne, posiada ktoś jakieś informacje na ten temat czy to Rzadka moneta czy jednak pospolita bo może słabo szukałem i dlatego nic nie znalazłem pozdrawiam
oni Napisano 14 Styczeń 2018 Autor Napisano 14 Styczeń 2018 jest taka do kupna i nie wiem co zrobić też pomyślałem że to może fals by był ale nie ma na niej odrobiny srebra tylko brązowa patyna i na pewno nie jest to kopia teraźniejsza ciężka sprawa ale może ktoś jeszcze coś napisze na ten temat mam nadzieje pozdrawiam
sqr Napisano 14 Styczeń 2018 Napisano 14 Styczeń 2018 Dysponujesz jakimś zdjęciem ? Widywałem różne kolory patyny na różnych monetach ... zależy od środowiska ...
oni Napisano 15 Styczeń 2018 Autor Napisano 15 Styczeń 2018 wiem ale na rantach widać że to miedź a zdjećie zrobiłem zmniejszyłem i dalej nie mogę załadować
Czlowieksniegu Napisano 15 Styczeń 2018 Napisano 15 Styczeń 2018 http://odkrywca.pl/...szyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783
jarekpokor Napisano 25 Styczeń 2018 Napisano 25 Styczeń 2018 Oni,zdjęcie najlepiej jest obrobic w Paint.Otwierasz zdjecie w tym programie,zmieniasz parametry z procentów na piksele i w górną rybrykę wpisujesz 600 albo 800,program sam dobierze drugi wymiar i klikasz ok.Nastepnie wybierasz opcję zaznaczenie prostokątne" i obrysowujesz przedmiot i minimum tła,klikasz przytnij" i gotowe.Tak przycięta fota powinna sie załadować,pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.