rwd Napisano 16 Listopad 2017 Autor Share Napisano 16 Listopad 2017 LWD Żuraw po pracach renowatorsko-konserwatorskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 16 Listopad 2017 Share Napisano 16 Listopad 2017 Piękny.Lata pracy mojego ojca, żeby zrobić model Żurawia dla Muzeum Techniki, ale nie mam pojęcia, czy on jeszcze istnieje, bo przecież samo muzeum ma iść na bruk. Dawno nie byłem w tym muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 17 Listopad 2017 Share Napisano 17 Listopad 2017 http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosci/krakow/a/odnowiony-samolot-w-muzeum-lotnictwa-polskiego,12681095/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 17 Listopad 2017 Share Napisano 17 Listopad 2017 :-)Bez wątpienia Antoni Nowak musi być jedynym w Polsce z certyfikatem na obsługę samolotów Piper Cup. Powiem więcej - jest bez wątpienia jedynym na świecie z certyfikatem na obsługę samolotów tego typu.:-) :-) :-)Grunt, że Żurawia ładnie odrestaurował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 20 Listopad 2017 Autor Share Napisano 20 Listopad 2017 Fajnie, że jest coś odnowionego. Szkoda tylko, że nie dorobił stopnia do kabiny i reflektora lądowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.