Spirek Napisano 9 Październik 2017 Autor Napisano 9 Październik 2017 Ostatnio na złomie udało mi się kupić taką lampe.Widać na niej dużo zachowanej farby miejscami ciemno-zielonej a miejscami naszego khaki.Proszę o pomoc w identyfikacji.
camp21 Napisano 21 Marzec 2018 Napisano 21 Marzec 2018 Wygląda mi to na sygnalizacyjną lampę kolejową http://www.google.pl/search?q=kolejowa+lampa+naftowa&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqiNu6sP3ZAhVLMJoKHXQTDCoQ_AUICygC&biw=1366&bih=615#imgrc=jof2tjDME6paVM:Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:43 21-03-2018
Spirek Napisano 9 Październik 2017 Autor Napisano 9 Październik 2017 Ostatnio na złomie udało mi się kupić taką lampe.Widać na niej dużo zachowanej farby miejscami ciemno-zielonej a miejscami naszego khaki.Proszę o pomoc w identyfikacji.
Pytanie
Spirek
Ostatnio na złomie udało mi się kupić taką lampe.Widać na niej dużo zachowanej farby miejscami ciemno-zielonej a miejscami naszego khaki.Proszę o pomoc w identyfikacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.