Skocz do zawartości

mapy z davidrumsey

witian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegoś czasu nie mogę używać w przeglądarkach map na stronie http://www.davidrumsey.com/view/google-earth#north czy u was też jest taki problem? kiedyś nie działały na googlehrome tylko na mozilli teraz już nie działają nigdzie czy ktoś z was umie rozwiązać ten problem?

Oczywiście że jestem wdzięczny za zainteresowanie tematem i wszelkie chęci pomocy Człowieksniegu nie za często piszę na forach internetowych więc za drobne potyczki mam nadzieje że mi wybaczycie :)

Może jakiś wir bo jak mi się jakiś reklamiarz wcisnął, też nie wszystko działało bo jakieś zabezpieczenia się włączały. Odziwo avast niczego nie znajdował. Nie obyło się bez formatu.
Próbowałeś przeinstalować flash player'a? Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Spróbuj też starszej wersji programu.

Dzięki karpik! przeinstalowałem co mogłem sprawdziłem wszystko nortonem na razie bez poprawy może faktycznie format systemu byłby dobry tylko że na chwile obecną nie mogę sformatować dysku więc muszę poczekać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie