Skocz do zawartości

mapy z davidrumsey

witian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam od jakiegoś czasu nie mogę używać w przeglądarkach map na stronie http://www.davidrumsey.com/view/google-earth#north czy u was też jest taki problem? kiedyś nie działały na googlehrome tylko na mozilli teraz już nie działają nigdzie czy ktoś z was umie rozwiązać ten problem?
Napisano
Mi na IE działa. Miałem cos takiego i pomogło zresetowanie przeglądarki do domyślnych. Sprawdź też zarządzanie dodatkami.
Napisano
U mnie nadal nic nie mogę zrobić sprawdzałem na dwóch komputerach na różnych przeglądarkach. Dodatki sprawdzałem mam wszystko aktywowane.
Napisano
Oczywiście że jestem wdzięczny za zainteresowanie tematem i wszelkie chęci pomocy Człowieksniegu nie za często piszę na forach internetowych więc za drobne potyczki mam nadzieje że mi wybaczycie :)
Napisano
Śmieję się...

Nie mam zielonego* pojęcia, dlaczego na moim F., z dość standardowymi ustawieniami wszystko płynnie i ładnie działa.

Na innych przeglądarkach nie sprawdzę- wszystkie komputery w domu mam na F. 51.0.1 ustawione.

* ani w innym kolorze...
Napisano
Może jakiś wir bo jak mi się jakiś reklamiarz wcisnął, też nie wszystko działało bo jakieś zabezpieczenia się włączały. Odziwo avast niczego nie znajdował. Nie obyło się bez formatu.
Próbowałeś przeinstalować flash player'a? Odinstaluj i zainstaluj ponownie. Spróbuj też starszej wersji programu.
Napisano
Dzięki karpik! przeinstalowałem co mogłem sprawdziłem wszystko nortonem na razie bez poprawy może faktycznie format systemu byłby dobry tylko że na chwile obecną nie mogę sformatować dysku więc muszę poczekać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie