Luckey13 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, proszę o identyfikację tego kanistra, przepraszam za niezbyt dobre zdjęcia, lepsze dopiero po weekendzie mogę dać, jeśli będą potrzebne.Sygnatur żadnych nie zauważyłem.
fullriede Napisano 21 Styczeń 2017 Napisano 21 Styczeń 2017 Farba wygląda faktycznie na niemiecką dunkelgelb.
Luckey13 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Napisano 20 Styczeń 2017 Witam, proszę o identyfikację tego kanistra, przepraszam za niezbyt dobre zdjęcia, lepsze dopiero po weekendzie mogę dać, jeśli będą potrzebne.Sygnatur żadnych nie zauważyłem.
Luckey13 Napisano 20 Styczeń 2017 Autor Napisano 20 Styczeń 2017 Chodzi mi o to, że jest (wg mnie) dość nietypowy, wygląda też na stosunkowo stary.
Cyrograf15 Napisano 20 Styczeń 2017 Napisano 20 Styczeń 2017 Rodzice mieli taki w Trabancie w połowie lat 70-tych, wtedy był nowy. Potem ojciec gdzieś kupił aluminiowy a z tym nie wiem co się stało, w czasach kartkowych już go nie było.Wojtek
Cyrograf15 Napisano 21 Styczeń 2017 Napisano 21 Styczeń 2017 Może był z zapasów magazynowych Wermachtu :)Wojtek
Pytanie
Luckey13
Witam, proszę o identyfikację tego kanistra, przepraszam za niezbyt dobre zdjęcia, lepsze dopiero po weekendzie mogę dać, jeśli będą potrzebne.
Sygnatur żadnych nie zauważyłem.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.