Jacek Dąbrowski Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Cytata : -" ta-ten-to o nicku kossŻeby aż takie problemy mieć z określeniem rodzaju. W języku polskim wystarczy spojrzeć na końcówkę czasownika. Jeśli ktoś pisze 'napisałam', 'zapytałam' to bez wątpienia mamy do czynienia z kobietą. Jedyne właściwe wtedy określenie brzmi "ta koss. Sugeruję czytanie ze zrozumieniem."Koniec cytata.I tu mam pytanie do Drogiej Pani KossA co jeżeli ten wpis popełniłoby cos takiego jak pan?pani? Grodzka? A kto wie kto po drugiej stronie kabelka od netu siedziPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Jacek- nie każdy ma tak bogate wnętrze", jak Ty...Tak czy inaczej- miejcie umiar Panie i Panowie- Hebda z nerwów boi się na Forum wejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Yetti a Ty to ten po lewo czy Prawy i costam :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Chcesz napisać, że to ja nie z Tobą ostatnio rozmawiałem i wymieniałem @...?No, jak się Twoja żona dowie... nawet Bjar z Tyfusem Cię nie wyratują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Małżowinka tolerancyjna. Po 27 latach.........Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Taaaa....Nekrofila lub kazirodztwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koss Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2017 To rozkopany kurhan o którym pisałam. Bardzo przykry widok. Serce mi krwawiło. Stąd mój apel. Pierwsze zapiski o miejscowości w pobliżu kurhanu pochodzą z końca XV w. Najstarsi żyjący ludzie nie pamiętają (z żadnych przekazów) skąd ta górka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koss Napisano 12 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2017 Nie mam nic wspólnego z archeologią, ani z agnetssami". Z konserwatorem dwa razy rozmawiałam telefonicznie. Raz - gdy go powiadomiłam, dwa - gdy pytałam o spostrzeżenia już po wizycei przy rozkopalisku. Nikogo nie chcę zdyskredytować, nie mam żadnych złych, ukrytych zamiarów". Bardzo bym chciała, żeby nikt więcej niczego takiego nie zrobił.Zdjęcia są mojego autorstwa, jakość nie najlepsza. Mam nadzieję, że widać to, co chciałam pokazać.Pozdrawiam i żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Styczeń 2017 Share Napisano 12 Styczeń 2017 Na 1 zdjęciu widać zabudowania. Nie wierzę, że mieszkańcy nie widzieli zakrojonych na taką skalę prac ziemnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.