Bszymkowska Napisano 30 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2016 Witam.Jestem tu nowa i interesuje sie tematyka Drugiej Wojny Światowej, ale powiem szczerze ze moja wiedza na ten temat jest dosc niewielkia w porównaniu z Państwem. Nie jestem tez pewna czy pisze w dobrej kategorii. Jesli nie to przepraszam i chetnie udam sie do dobrej kategorii. Tyle słowem wstępu a teraz do rzeczy. Moj kolega zainteresowany jest kupnem Flaka 38 albo części. Ma ktos cos do sprzedania? Czy wiedza Państwo gdzie ewentualnie mozemy cos takiego znaleźć? Gdzie i jak szukac? Każda informacja odnośnie kupowania części czy całego Flaka jest miłe widziana. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 2 Styczeń 2017 Share Napisano 2 Styczeń 2017 witam , pisałem na e-maila . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin★ Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Czy to forum Odk czy oto moto? Na moje to są tu pasjonacia nie handlarze.Prowokatory jedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Chyba pensjonaci, od pensji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Ale, mam nadzieję, wysłałeś już na @ ofertę...Pamiętasz tego, którego z Tyfusem, omijając Jacka, wycisnęliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Oferty nie złożyłem. Nie przepadam za flakami. Sama nazwa odrzuca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Się nie znacie...Moja niedoszła teściowa robiła flaki, że klękajcie narody... Nigdy później na choć zbliżone do tego ideału już nie trafiłem...Nie to co Woytas- bigos z kota i wio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Koty proponuję pozostawić w spokoju bo to jedyne stworzenia co się Panu Bogu udały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Spoko są, ale długo się gotują ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 co do kota - żona się denerwuje, wkurza, chce ciągle gdzieś chce łazić, je nie byle co i ciągle zmienia zdanie. A kot normalny - dachowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 abcd (7080 / 212) 2017-02-01 17:18:47Taaaaa...Dla mojego zdrowia psychicznego i pogłowia na Forum, może nie rozmawiajmy o kotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Są...Jest ich coraz więcej...Ale ja i tak drżę o innego kota... Wtedy to się dopiero zacznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Ja po swoich płakać nie będę...Gorzej, że na razie ziemia zamarznięta...A strach opony palić- raz, że smog, dwa, że wyjdzie że jakieś rozruchy i opozycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.