Bszymkowska Napisano 30 Grudzień 2016 Autor Napisano 30 Grudzień 2016 Witam.Jestem tu nowa i interesuje sie tematyka Drugiej Wojny Światowej, ale powiem szczerze ze moja wiedza na ten temat jest dosc niewielkia w porównaniu z Państwem. Nie jestem tez pewna czy pisze w dobrej kategorii. Jesli nie to przepraszam i chetnie udam sie do dobrej kategorii. Tyle słowem wstępu a teraz do rzeczy. Moj kolega zainteresowany jest kupnem Flaka 38 albo części. Ma ktos cos do sprzedania? Czy wiedza Państwo gdzie ewentualnie mozemy cos takiego znaleźć? Gdzie i jak szukac? Każda informacja odnośnie kupowania części czy całego Flaka jest miłe widziana. Pozdrawiam
karabin★ Napisano 31 Styczeń 2017 Napisano 31 Styczeń 2017 Czy to forum Odk czy oto moto? Na moje to są tu pasjonacia nie handlarze.Prowokatory jedne.
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Ale, mam nadzieję, wysłałeś już na @ ofertę...Pamiętasz tego, którego z Tyfusem, omijając Jacka, wycisnęliście?
bjar_1 Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Oferty nie złożyłem. Nie przepadam za flakami. Sama nazwa odrzuca.
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Się nie znacie...Moja niedoszła teściowa robiła flaki, że klękajcie narody... Nigdy później na choć zbliżone do tego ideału już nie trafiłem...Nie to co Woytas- bigos z kota i wio....
abcd Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Koty proponuję pozostawić w spokoju bo to jedyne stworzenia co się Panu Bogu udały.
sonicsquad Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 co do kota - żona się denerwuje, wkurza, chce ciągle gdzieś chce łazić, je nie byle co i ciągle zmienia zdanie. A kot normalny - dachowiec.
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 abcd (7080 / 212) 2017-02-01 17:18:47Taaaaa...Dla mojego zdrowia psychicznego i pogłowia na Forum, może nie rozmawiajmy o kotach...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Są...Jest ich coraz więcej...Ale ja i tak drżę o innego kota... Wtedy to się dopiero zacznie...
Czlowieksniegu Napisano 1 Luty 2017 Napisano 1 Luty 2017 Ja po swoich płakać nie będę...Gorzej, że na razie ziemia zamarznięta...A strach opony palić- raz, że smog, dwa, że wyjdzie że jakieś rozruchy i opozycja...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.