karpik Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Co w takiej okolicy mogło stacjonować? Parę fotek tego co widać, choć ze względu na ukształtowanie terenu, mam wrażenie, że więcej jest tam pod ziemią niż na powierzchni.
karpik Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Jak najbardziej:) To fotki z Danii. Niestety, nie wziąłem tym razem wykrywki.
karpik Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Co w takiej okolicy mogło stacjonować? Parę fotek tego co widać, choć ze względu na ukształtowanie terenu, mam wrażenie, że więcej jest tam pod ziemią niż na powierzchni.
viator01 Napisano 11 Grudzień 2016 Napisano 11 Grudzień 2016 Ten pierwszy to artyleryjskiPrzykład uzbrojonego z Longues-sur-Merhttp://fortyfikacje.legnica.pl/zdjecia2/DSCF9834.JPG
viator01 Napisano 11 Grudzień 2016 Napisano 11 Grudzień 2016 Na przedostatnim to może być stanowisko kierowania ogniem z dużą szczeliną obserwacyjną.
karpik Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Dzięki, wychodzi na to, że to resztki wału atlantyckiego.
Pytanie
karpik
Co w takiej okolicy mogło stacjonować? Parę fotek tego co widać, choć ze względu na ukształtowanie terenu, mam wrażenie, że więcej jest tam pod ziemią niż na powierzchni.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.