Skocz do zawartości
  • 0

bagnet s 98/05 bicia na pochwie

tanatoss

Pytanie

Napisano
Witam wszystkich i proszę o pomoc nabyłem ostatnio pochwę skórzaną do liścia z biciami pułkowymi B.4.P3 210 czy może mi ktoś pomóc rozszyfrować te bicia. Z góry dzięki

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
eee Pentagon a jaśniej ,bo jak to ma być id to ja pewny nie jestem czego ,a jak nie jest trudne według ciebie to daj poprawne id na forum w języku polskim ,wtedy do będzie miało sens
Napisano
Witam wszystkich i proszę o pomoc nabyłem ostatnio pochwę skórzaną do liścia z biciami pułkowymi B.4.P3 210 czy może mi ktoś pomóc rozszyfrować te bicia. Z góry dzięki
Napisano
Super panie Pentagon czy tam Oktagon

a reklamę będzie również uznany każdy link zamieszczony w odpowiedzi a prowadzący do strony komercyjnej lub niekomercyjnej jeżeli nie będzie kierował bezpośrednio do strony/podstrony będącej odpowiedzią, jak również linki do trwających aukcji ( dowolnego serwisu aukcyjnego)"

http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091

więc gdzie jest przekierowanie do konkretnego ID?
Napisano
poprawiłbym Ci ten link Panie Kolagon ,ale rejczel sensu nie widzę ,bo to już kompletnie ni jak sie nie ma do niczego ,nawet złośliwości z tego nie wyczajam może 12 minut to dla mnie za długo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie