hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Jeden z kolegów wieszczy że to fals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Średnica 34mm,waga 22g.wykonany ze srebra.Fals? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Czekam na opinie kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Oj tam, oj...Dziwi mnie ten miedziany ślad na Jasiu- odbicie innej monety, czy blaszka tylko pociągnięta srebrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Moneta była silnie zabrudzona.Były w tych miejscach czarne osady,a przy głowie orła gruby zielony nalot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Raczej lity metal.Od strony orła jest długa głęboka rysa i nie widać w niej miedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Yeti, nie narażaj się po raz drugi na obelgi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Cosik przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Szybko wycięli, ale byłem szybszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Dzidzia- nie klnij, bo Ci Bozia jęzor urwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.