Skocz do zawartości
  • 0

Mosiężny element

DominoJachaś

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
bjar_1-dziękuję za zainteresowanie i odpowiedź
tyfus-twoja wypowiedź w niczym nie pomaga a także nie reprezenujesz swoją wypowiedzią wyjadacza" jeżeli odpowiadanie na czyjeś pytania sprawia Ci problem i jest to dla Ciebie męczące bo być może masz zbyt wiele zajęć na głowie to może lepiej się nie udzielać.

A co do bagnetu i innych bardziej oczywistych rzeczy sam jestem w stanie sobie znaleźć odpowiedź ecz jednak są rzeczy o których nie mam pojęcia i myśle że każdy w takiej sytuacji się czasem znajdzie.

Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam
Napisano
DominoJachaś... dobrze radzę: zapoznaj się z Forum i jego działami.

A starych" wyjadaczy forumowych się zapytowywuję: nie możecie uświadomić? zamiast tego (wiedząc o tym, że jest to be) - prowadzicie dyskusję.
Napisano
Strasznie mi przykro, jestem załamany... mam bańki w oczach, że TO Forum nie spełnia twoich oczekiwań.
Przykro mi, że nikt w 3 sekundy nie jest w stanie ci pomóc...
Napisano
Nie idzie się nic dowiedzieć na tym forum"

Niestety to prawda.ID ostatnio to taki śmietnik się zrobił.Widzę po tematach jakie zakładają świeżaki.Fakt, że sporo tematów jest beznadziejne(zadanie moda) ale sporo osób po prostu chciałoby się dowiedzieć cokolwiek o swoim hełmie czy bagnecie.Zamiast uzyskać rzeczową odpowiedź to spotykają się z falą kpin, ignorancji i często niepotrzebnych, chamskich pouczeń.Wszystko przy aprobacie forumowej moderacji, której zachowanie na tym forum jest żenujące(w wielu przypadkach).
Wracając do tematu ID - jakby nie można było po prostu napisać:
o jest bagnet wz 29 perkun"
Zamiast tego jest:
Masz bana na google, a poza tym przed "że stawia się przecinek analfabeto, zero szacunku do forum, zero!Wystaw se na allegro to będziesz znał cenę"

Syfiasto się tu robi.Pzdr
Napisano
Falkenbach vel Einherjer - twoja twórczość na tym Forum jest nam dobrze znana.
Bana nie dostałeś za free i twoje wylewanie żółci, tudzież pomyj na Forum, administrację i moderację - to żaden news.

Jednak kotwiczysz tutaj... uprzejmie jedynie ostrzegę: nie będzie tolerancji na kolejny jad i obrzucanie gównem przez ciebie, Forum itd. itp

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie