Guest Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Witam!!Wg mnie lepiej by tu pasował Muller. Lepper jest za słaby na wodza.Ciekawa naszywka jest na rękawie - jaka?Pozdrawiam!
sebastian Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 ...ostatnio w jakiejś wsi było spotkanie Samoobrony pod hasłem Wodzu Prowadź"... i to nie jest smieszne kariera Leppera wygląda analogicznie jak Hitlera.
franek164 Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 Miller jest przegrany wie, że nie wygra z tak silna partią - będzie musiał oddać władzę niczym Paul von Hindenburg Hitlerowi...
Monsun Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Ten kraj jest nasz i Wasz, nie damy bić się w twarz..."he..he.. fota fajna. Niech ktoś wstawi Obersturmbannführer'a Millera:)A może jest więcej takich person w necie?PozdrMarcin
pol Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Wiatm , pragne tylko przestrzec takich niby odwarznych forumowiczów , przed zamieszczaniem zdjec tego typu , gdzyz wg. prawa jest to nielegalne i ten kto to robi moze zostac pociagniety do odp., za obraze , czy cos takiego , NIe bronie i nie popieram tutaj nikogo tylko przestrzeggam i mam prośbe do wszsytskich forumowiczów , nie poruszajcie na tym forum tematów politycznyh , ale to tylko moje prywatne zdaniepozdro pol
franek164 Posted April 1, 2004 Author Posted April 1, 2004 oczywiście umieszczajac to zdjęcie nie chciałem tutaj urazić ani znanego polityka a tym bardziej jego sympatyków. Dziś jest dzień żartów i dlatego pewne sprawy możemy traktować z przymrużeniem okapozdrawiam
Romel79 Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 hehehehehe najlepsza fotka jaką od dawna widziałem , a jeśli chodzi o Hitlera to chyba bardziej pasował by pewien polityk który jest liderem Ligi pol........... pzdr
yupiter Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 ... a kopanie i prezentowanie naszych skarbów" jest dozwolone? Przy tych wszystkich naszych pociskach, granatach i garnkach ze skarbami na forum, taki mały von Lepperek w odpowiednim uniformie nikomu nie zaszkodzi - a już najmniej jemu!!Swego czasu zdaje się WPROST na swojej okładce zaprezentowało kanclerza Schrödera w ciuchach i czapie nasistowskiej - no i oprócz zgorszenia po obu stronach granicy, nikt nikomu j.j nie urwał.A swoją drogą wyraz von Leppera na tym zdjęciu jest ODJAZDOWY!!!!!!!YP
Maćko Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Yupiter to Geniusz :D.Swietna przeróbka.A co do legalności ....to jak leppi może każdego wyzywać to za taką fotkę sie nie obrazi.Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki wyrazu twarzy.Ps.Polecam Piosenkę Kazika Staszewskiego ,,PIERD****LE PERA'' Może nie w temacie ;) ale....
Guest Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 ...gęsi powinniście paść,bo krowy byście pogubili..."tak mowi nasz wódz Her Lepper.I prosze sie nie smiać bo jak taki premier nam nastanie to będziecie płakac.
zelig Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 A kto ma go podać do sądu? Andrew?Naprawdę... gadanie nonsensów ma swoje granice - nawet 1 kwietnia.Już widzę ten proces: hauptsturmfuhrer Lepper vs Franek164.(poza tym to jest wątek o umundurowniu, jak rozumiem)
pol Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 No nie zelig mnie rozszyfrował , a chciałem przemycić troche żartu w postaci poważnej atmosfery:DDDDDDDDDDDDNo przeciez już widze jak sie Andrew obraża i ustanawia , jakas nowa ustawe przeciwko kopaczom:DDDDDDDDDDDDDpozdro pol
Guest Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Ja się nerwicy nabawię!Już by mogli zmienić tego premiera.Tak się składa, że nazwisko mam takie jakie mam, ale je bardzo lubię.A tu gdzie nie wejdziesz- knajpa, onet, a teraz i forum Odkrywcy- wszędzie sobie z tego Millera używają...
Guest Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Zelig- ja naprawdę tak się nazywam...A myślę, że nawet 2 maja nie poprawi sytuacji, o onemu to będą pamiętać, jak mężczyzna kończy" :-(
yupiter Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 Dziękuję Maćko za chwałę, ale twórcą zdjęcia jest Pol. W pełni podzielam jednak Twoje zdanie - zdjęcie jest super!YP
Grzesio Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 *** CZĘŚĆ DYDAKTYCZNA ***SS-Hauptsturmfuehrer, kurtka mundurowa Feldbluse M36 w wersji dla uzbrojonych SS wg standardu stosowanego od maja do jesieni 1940.Odznaki: EK 1, EK 2, Infanterie-Sturmabzeichen, Verwundeten-Abzeichen, Deutsches Reiterabzeichen i Parteiabzeichen.Naszywka na rękawie: Freikorps Danmark.PzdrGrzesiu
shadee Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Witam Mariusz jestem choć jest to mój pierwszy post od kilku miesięcy obserwuje forum ...... w celach dydaktycznych , jak pozostali tu koledzy he he :)Ostatnio śledze wipowiedzi pana Leppera i musze stwierdzić jedno Miler to świnia ale przynajmiej umie kombinować , Leper jest po prostu idioto :)
Romel79 Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 nie znacie się panowie na żeczy , dzięki Lepperowi sejm przestał być nudny , jest w nim jakaś rozrywka , czy żaden z was nie skręcał się ze śmiechu jak słyszał o Talibach któży przylecieli helikopterem do polski po wąglika ? Lepper jest nie groźny , ale zato groźni są tacy panowie jak np R. G. z LPR , tych należy się bać ,aż strach pomyśleć co by było gdyby doszli do władzy .pzdr Romel
shadee Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Każdy z nich pcha się do stołka ciekawi mnie jednak to ile ten stołek jeszcze wytrzyma....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.