Gość Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Witam!!Wg mnie lepiej by tu pasował Muller. Lepper jest za słaby na wodza.Ciekawa naszywka jest na rękawie - jaka?Pozdrawiam!
sebastian Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 ...ostatnio w jakiejś wsi było spotkanie Samoobrony pod hasłem Wodzu Prowadź"... i to nie jest smieszne kariera Leppera wygląda analogicznie jak Hitlera.
franek164 Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 Miller jest przegrany wie, że nie wygra z tak silna partią - będzie musiał oddać władzę niczym Paul von Hindenburg Hitlerowi...
Monsun Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ten kraj jest nasz i Wasz, nie damy bić się w twarz..."he..he.. fota fajna. Niech ktoś wstawi Obersturmbannführer'a Millera:)A może jest więcej takich person w necie?PozdrMarcin
pol Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Wiatm , pragne tylko przestrzec takich niby odwarznych forumowiczów , przed zamieszczaniem zdjec tego typu , gdzyz wg. prawa jest to nielegalne i ten kto to robi moze zostac pociagniety do odp., za obraze , czy cos takiego , NIe bronie i nie popieram tutaj nikogo tylko przestrzeggam i mam prośbe do wszsytskich forumowiczów , nie poruszajcie na tym forum tematów politycznyh , ale to tylko moje prywatne zdaniepozdro pol
franek164 Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 oczywiście umieszczajac to zdjęcie nie chciałem tutaj urazić ani znanego polityka a tym bardziej jego sympatyków. Dziś jest dzień żartów i dlatego pewne sprawy możemy traktować z przymrużeniem okapozdrawiam
Romel79 Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 hehehehehe najlepsza fotka jaką od dawna widziałem , a jeśli chodzi o Hitlera to chyba bardziej pasował by pewien polityk który jest liderem Ligi pol........... pzdr
yupiter Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 ... a kopanie i prezentowanie naszych skarbów" jest dozwolone? Przy tych wszystkich naszych pociskach, granatach i garnkach ze skarbami na forum, taki mały von Lepperek w odpowiednim uniformie nikomu nie zaszkodzi - a już najmniej jemu!!Swego czasu zdaje się WPROST na swojej okładce zaprezentowało kanclerza Schrödera w ciuchach i czapie nasistowskiej - no i oprócz zgorszenia po obu stronach granicy, nikt nikomu j.j nie urwał.A swoją drogą wyraz von Leppera na tym zdjęciu jest ODJAZDOWY!!!!!!!YP
Maćko Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Yupiter to Geniusz :D.Swietna przeróbka.A co do legalności ....to jak leppi może każdego wyzywać to za taką fotkę sie nie obrazi.Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki wyrazu twarzy.Ps.Polecam Piosenkę Kazika Staszewskiego ,,PIERD****LE PERA'' Może nie w temacie ;) ale....
Gość Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 ...gęsi powinniście paść,bo krowy byście pogubili..."tak mowi nasz wódz Her Lepper.I prosze sie nie smiać bo jak taki premier nam nastanie to będziecie płakac.
zelig Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 A kto ma go podać do sądu? Andrew?Naprawdę... gadanie nonsensów ma swoje granice - nawet 1 kwietnia.Już widzę ten proces: hauptsturmfuhrer Lepper vs Franek164.(poza tym to jest wątek o umundurowniu, jak rozumiem)
pol Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 No nie zelig mnie rozszyfrował , a chciałem przemycić troche żartu w postaci poważnej atmosfery:DDDDDDDDDDDDNo przeciez już widze jak sie Andrew obraża i ustanawia , jakas nowa ustawe przeciwko kopaczom:DDDDDDDDDDDDDpozdro pol
Gość Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ja się nerwicy nabawię!Już by mogli zmienić tego premiera.Tak się składa, że nazwisko mam takie jakie mam, ale je bardzo lubię.A tu gdzie nie wejdziesz- knajpa, onet, a teraz i forum Odkrywcy- wszędzie sobie z tego Millera używają...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Zelig- ja naprawdę tak się nazywam...A myślę, że nawet 2 maja nie poprawi sytuacji, o onemu to będą pamiętać, jak mężczyzna kończy" :-(
yupiter Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Dziękuję Maćko za chwałę, ale twórcą zdjęcia jest Pol. W pełni podzielam jednak Twoje zdanie - zdjęcie jest super!YP
Grzesio Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 *** CZĘŚĆ DYDAKTYCZNA ***SS-Hauptsturmfuehrer, kurtka mundurowa Feldbluse M36 w wersji dla uzbrojonych SS wg standardu stosowanego od maja do jesieni 1940.Odznaki: EK 1, EK 2, Infanterie-Sturmabzeichen, Verwundeten-Abzeichen, Deutsches Reiterabzeichen i Parteiabzeichen.Naszywka na rękawie: Freikorps Danmark.PzdrGrzesiu
shadee Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam Mariusz jestem choć jest to mój pierwszy post od kilku miesięcy obserwuje forum ...... w celach dydaktycznych , jak pozostali tu koledzy he he :)Ostatnio śledze wipowiedzi pana Leppera i musze stwierdzić jedno Miler to świnia ale przynajmiej umie kombinować , Leper jest po prostu idioto :)
Romel79 Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 nie znacie się panowie na żeczy , dzięki Lepperowi sejm przestał być nudny , jest w nim jakaś rozrywka , czy żaden z was nie skręcał się ze śmiechu jak słyszał o Talibach któży przylecieli helikopterem do polski po wąglika ? Lepper jest nie groźny , ale zato groźni są tacy panowie jak np R. G. z LPR , tych należy się bać ,aż strach pomyśleć co by było gdyby doszli do władzy .pzdr Romel
shadee Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Każdy z nich pcha się do stołka ciekawi mnie jednak to ile ten stołek jeszcze wytrzyma....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.