Skocz do zawartości

IV Rzesza?

franek164

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!
Wg mnie lepiej by tu pasował Muller. Lepper jest za słaby na wodza.
Ciekawa naszywka jest na rękawie - jaka?
Pozdrawiam!
Napisano
...ostatnio w jakiejś wsi było spotkanie Samoobrony pod hasłem Wodzu Prowadź"... i to nie jest smieszne kariera Leppera wygląda analogicznie jak Hitlera.
Napisano
Ten kraj jest nasz i Wasz,
nie damy bić się w twarz..."
he..he.. fota fajna. Niech ktoś wstawi Obersturmbannführer'a Millera:)
A może jest więcej takich person w necie?

Pozdr
Marcin
Napisano
Wiatm , pragne tylko przestrzec takich niby odwarznych forumowiczów , przed zamieszczaniem zdjec tego typu , gdzyz wg. prawa jest to nielegalne i ten kto to robi moze zostac pociagniety do odp., za obraze , czy cos takiego , NIe bronie i nie popieram tutaj nikogo tylko przestrzeggam i mam prośbe do wszsytskich forumowiczów , nie poruszajcie na tym forum tematów politycznyh , ale to tylko moje prywatne zdanie

pozdro pol
Napisano
oczywiście umieszczajac to zdjęcie nie chciałem tutaj urazić ani znanego polityka a tym bardziej jego sympatyków. Dziś jest dzień żartów i dlatego pewne sprawy możemy traktować z przymrużeniem oka
pozdrawiam
Napisano
hehehehehe najlepsza fotka jaką od dawna widziałem , a jeśli chodzi o Hitlera to chyba bardziej pasował by pewien polityk który jest liderem Ligi pol...........
pzdr
Napisano
... a kopanie i prezentowanie naszych skarbów" jest dozwolone? Przy tych wszystkich naszych pociskach, granatach i garnkach ze skarbami na forum, taki mały von Lepperek w odpowiednim uniformie nikomu nie zaszkodzi - a już najmniej jemu!!
Swego czasu zdaje się WPROST na swojej okładce zaprezentowało kanclerza Schrödera w ciuchach i czapie nasistowskiej - no i oprócz zgorszenia po obu stronach granicy, nikt nikomu j.j nie urwał.
A swoją drogą wyraz von Leppera na tym zdjęciu jest ODJAZDOWY!!!!!!!
YP
Napisano
Yupiter to Geniusz :D.Swietna przeróbka.A co do legalności ....to jak leppi może każdego wyzywać to za taką fotkę sie nie obrazi.Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki wyrazu twarzy.Ps.Polecam Piosenkę Kazika Staszewskiego ,,PIERD****LE PERA'' Może nie w temacie ;) ale....
Napisano
...gęsi powinniście paść,bo krowy byście pogubili..."tak mowi nasz wódz Her Lepper.I prosze sie nie smiać bo jak taki premier nam nastanie to będziecie płakac.
Napisano
A kto ma go podać do sądu? Andrew?
Naprawdę... gadanie nonsensów ma swoje granice - nawet 1 kwietnia.
Już widzę ten proces: hauptsturmfuhrer Lepper vs Franek164.

(poza tym to jest wątek o umundurowniu, jak rozumiem)
Napisano
No nie zelig mnie rozszyfrował , a chciałem przemycić troche żartu w postaci poważnej atmosfery:DDDDDDDDDDDD
No przeciez już widze jak sie Andrew obraża i ustanawia , jakas nowa ustawe przeciwko kopaczom:DDDDDDDDDDDDD

pozdro pol
Napisano
Ja się nerwicy nabawię!
Już by mogli zmienić tego premiera.
Tak się składa, że nazwisko mam takie jakie mam, ale je bardzo lubię.
A tu gdzie nie wejdziesz- knajpa, onet, a teraz i forum Odkrywcy- wszędzie sobie z tego Millera używają...

Napisano
Zelig- ja naprawdę tak się nazywam...

A myślę, że nawet 2 maja nie poprawi sytuacji, o onemu to będą pamiętać, jak mężczyzna kończy" :-(
Napisano
*** CZĘŚĆ DYDAKTYCZNA ***

SS-Hauptsturmfuehrer, kurtka mundurowa Feldbluse M36 w wersji dla uzbrojonych SS wg standardu stosowanego od maja do jesieni 1940.
Odznaki: EK 1, EK 2, Infanterie-Sturmabzeichen, Verwundeten-Abzeichen, Deutsches Reiterabzeichen i Parteiabzeichen.
Naszywka na rękawie: Freikorps Danmark.

Pzdr

Grzesiu
Napisano
Witam Mariusz jestem choć jest to mój pierwszy post od kilku miesięcy obserwuje forum ...... w celach dydaktycznych , jak pozostali tu koledzy he he :)

Ostatnio śledze wipowiedzi pana Leppera i musze stwierdzić jedno Miler to świnia ale przynajmiej umie kombinować , Leper jest po prostu idioto :)
Napisano
nie znacie się panowie na żeczy , dzięki Lepperowi sejm przestał być nudny , jest w nim jakaś rozrywka , czy żaden z was nie skręcał się ze śmiechu jak słyszał o Talibach któży przylecieli helikopterem do polski po wąglika ?
Lepper jest nie groźny , ale zato groźni są tacy panowie jak np R. G. z LPR , tych należy się bać ,aż strach pomyśleć co by było gdyby doszli do władzy .
pzdr Romel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie