gudek82 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Wyczaiłem ostatnio 2 koła podobno od jakiekoś ruskego działa obydwie opony wypełnione są gumą na felach ruskie litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 http://www.jsp.alpha.pl/bron2ws/zr/index.php?id=8203Wiele to nie daje ale zawsze coś. Gdybym przejeżdżał tamtędy w niezadługim czasie, zrobię fotki i podrzucę na forum.Aha, to jest TA konkretna armata o której wspomniałem wcześniej.Dobrej Nocy życzę ja i Roman Gjertych. No i multimilionerka Renatka Beghert (Zbieżność nazwisk jak zbieżność kół w moim Peugeocie - przypadkowa!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Wyczaiłem ostatnio 2 koła podobno od jakiekoś ruskego działa obydwie opony wypełnione są gumą na felach ruskie litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 I jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Nie widać szczegółów, ale to mi wygląda na radzieckie działko p.panc. 45mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
gudek82
Wyczaiłem ostatnio 2 koła podobno od jakiekoś ruskego działa obydwie opony wypełnione są gumą na felach
ruskie litery
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.