Ahrue Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
roonin Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Kolebał się cały dzień w torbie pośród innych klamotów dodatkowo dostał dobrze szpadlem w rurkę. W rurce ziemia.
Loslau Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Niekompletny LI. gr. Z 23 Kompletny składał się z 3 segmentów, twój ma tylko gwa górne segmenty. Reasumując - bezpieczny kawałek złomu.PS; sygnatur na tym nie znajdziesz, były na najniższym segmencie.
Ahrue Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
viator01 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Zapalniki to nie moja działka, ale tak mi się kojarzy z LI. gr. Z 23 nA http://odkrywca.pl/zapalnik-z-23-na,649160.html
predi888 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Jak od spodu nie wystaje żadne rurka to przeważnie jest bezpieczny, lub bardziej dokładnie, mało groźny. Oczyściłbyś boczną ściankę to by się pokazała nazwa zapalnika
Ahrue Posted February 9, 2016 Author Posted February 9, 2016 Dzięki za informację jutro go oczyszczę, ale tak przeglądając forum i zapalniki większość od spodu ma dziurę po środku natomiast ten nie posiada, po oględzinach w sumię to dokładnie go nie wytarłem. Jutro go oczyszczę na razie jest na mojej działce
Ahrue Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Dzięki wielkie za informację :) Podrawiam
Question
Ahrue
Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??
Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??
Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.