Ahrue Napisano 9 Luty 2016 Autor Napisano 9 Luty 2016 Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
roonin Napisano 14 Sierpień 2017 Napisano 14 Sierpień 2017 Kolebał się cały dzień w torbie pośród innych klamotów dodatkowo dostał dobrze szpadlem w rurkę. W rurce ziemia.
Loslau Napisano 10 Luty 2016 Napisano 10 Luty 2016 Niekompletny LI. gr. Z 23 Kompletny składał się z 3 segmentów, twój ma tylko gwa górne segmenty. Reasumując - bezpieczny kawałek złomu.PS; sygnatur na tym nie znajdziesz, były na najniższym segmencie.
Ahrue Napisano 9 Luty 2016 Autor Napisano 9 Luty 2016 Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
viator01 Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Zapalniki to nie moja działka, ale tak mi się kojarzy z LI. gr. Z 23 nA http://odkrywca.pl/zapalnik-z-23-na,649160.html
predi888 Napisano 9 Luty 2016 Napisano 9 Luty 2016 Jak od spodu nie wystaje żadne rurka to przeważnie jest bezpieczny, lub bardziej dokładnie, mało groźny. Oczyściłbyś boczną ściankę to by się pokazała nazwa zapalnika
Ahrue Napisano 9 Luty 2016 Autor Napisano 9 Luty 2016 Dzięki za informację jutro go oczyszczę, ale tak przeglądając forum i zapalniki większość od spodu ma dziurę po środku natomiast ten nie posiada, po oględzinach w sumię to dokładnie go nie wytarłem. Jutro go oczyszczę na razie jest na mojej działce
Pytanie
Ahrue
Witam mam pytanie Czy ten zapalnik jest bezpieczny ??
Pytam bo spód jest tak jakby cał bez żadnej dziury ??
Szukałem na necie Ale nadal nic nie wiem Więc proszę o opinię Będe wiedział co dalej robić No czyj to jest
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.