mariokunow Napisano 26 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2016 Witam wszystkich,proszę o pomoc w id.orzełka,nigdzie nie mogę znalezc podobnego,z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dziwny.Pokaż drugą strone.Nie podobny do żadnego mi znanego czy z książek czy z internetów czy z doświadczenia.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G1ml1 Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 http://odkrywca.pl/orzelek-marynarski-zastepczy-,696153.htmlO oryginalności się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2016 Witam,dziękuję za odpowiedzi ,taki sam jak ten marynarski,kupiłem go ostatnio w antykwariacie .Myslę że oryginalny ,szkoda tylko że brakuje śrubki.Może ktoś wie jak i gdzie można zamocować brakujące mocowanie z innego orzełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2016 Jednak po dokładnym porównaniu ten mój jest trochę inny,jest bardziej gruby ,nie widć przetłoczeń z tyłu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 To odlew, widać nawet z przodu niespiłowaną kreche po formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariokunow Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2016 Dzięki ,nie znam się na takich rzeczach,ale komu się opłaca to odlewać ?,ostatnio widziałem na zlocie wytłaczane orzełki podróby za 20 zł.Widzę że jeszcze dużo muszę się nauczyć.Pozdrawiam wszystkich zarażonych historią . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Odlewać się opłaca, bo proces jest prosty i tani. Trudniej zrobić matrycę do wytłoczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.