ataka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 Witam. Znalazłem kiedyś w złomie takie pokrywki. Może któś rozpoznaje od jakich modeli pochodzą i jakiej armii, a może to zwykłe harcerskie. Jak trza to napisze wymiary.
ataka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 oraz taka oto manierka. Dziwna. Gwintu niet. Jakby na korek
ataka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 W sumie jeśli chodzi o aluminiowy dekiel to właśnie już samemu wygoglowałem że fiński
esterendensen Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Twoja dziwna manierka na ostatnim zdjęciu to niemiecka kanka na wodę pitną.Wpisz w forumowej wyszukiwarce trinkwasser,a wszystko się wyjaśni
ataka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Napisano 3 Styczeń 2016 Raczej niebardzo kanka. Ma ona wielkość normalnej manierki np. niemieckiej M31
esterendensen Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Nie podałeś wymiarów,dlatego napisałem kanka.Były one w różnych pojemnościach.
viator01 Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Poszukaj bić http://odkrywca.pl/manierka,694319.html
Pytanie
ataka
Witam. Znalazłem kiedyś w złomie takie pokrywki. Może któś rozpoznaje od jakich modeli pochodzą i jakiej armii, a może to zwykłe harcerskie. Jak trza to napisze wymiary.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.