emekallegro Napisano 25 Listopad 2015 Autor Napisano 25 Listopad 2015 Witam. Z góry piszę, że jestem nowy . Jak źle dodałem temat proszę o przesunięcie . Od czego jest owa skrzynka ? Może ktoś wie ? Dziękuję i pozdrawiam .
emekallegro Napisano 25 Listopad 2015 Autor Napisano 25 Listopad 2015 Witam. Z góry piszę, że jestem nowy . Jak źle dodałem temat proszę o przesunięcie . Od czego jest owa skrzynka ? Może ktoś wie ? Dziękuję i pozdrawiam .
emekallegro Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Napisano 7 Grudzień 2015 Nie ma żadnych bić . Czyli rosyjska ?
vis1939 Napisano 25 Listopad 2015 Napisano 25 Listopad 2015 Aleś tą fote rozciągnął w poziomie.Wygląda na skrzynkę na 3 pociski moździerzowe 82mm rosyjskie,lub nasze 81mm.Otwórz(byle nie młotkiem i kombinerkami) i zrób zdjęcie środka.
vis1939 Napisano 25 Listopad 2015 Napisano 25 Listopad 2015 No to se sam wrzucę:)Po mojemu rosyjska.Pposzukaj bić w środku koło przegródek,polskie powinny mieć tusze WP i bicie producenta.
Pytanie
emekallegro
Witam. Z góry piszę, że jestem nowy . Jak źle dodałem temat proszę o przesunięcie . Od czego jest owa skrzynka ? Może ktoś wie ? Dziękuję i pozdrawiam .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.