kogucik77 Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 witam mam dwa pytania.. co to za obrączka co sie moge o niej dowiedziec i czy jest coś warta..dodam ze napis przetłumaczony z niemieckiego to: My Niemcy boimy sie Boga i niczego innego na swiecie.napis jest wygrawerowany.jedno co wiem to ze zostawił ja jakis niemiecki żołnierz.z gory dziekuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 z tą wartością to już masz z czapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Złota więc warta, idź do złotnika i przetop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpcv Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Pewnych rzeczy się nie przelicza na kasę. To dlatego mówi się, że coś jest bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Jak można wywnioskować z fotografii, srebrna obrączka pruska -patriotyczna z 1914r. po wybuchu wojny wyprodukowali mnóstwo rodzajów takich gadżetów wpinki,obrączki,medaliki itp. ludzie kolekcjonują takie rzeczy ale sprzedając ją Rockefellerem raczej nie zostaniesz ot.100-200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.