straczek1988 Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 witam. W temacie grubego żelaza jestem totalnie ciemny, więc jeśli zbłądziłem z tytułem to wybaczcie:). Tak czy inaczej zastanawia mnie co to może być?
vis1939 Napisano 8 Październik 2015 Napisano 8 Październik 2015 http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=DT+75&ws=photo&id_forum=all&forum=onTak nie prościej? Wszystko to już było pińcet razy,ale na nic zda się tematów w wyszukiwarce kupa,kiedy user dupa...
straczek1988 Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 witam. W temacie grubego żelaza jestem totalnie ciemny, więc jeśli zbłądziłem z tytułem to wybaczcie:). Tak czy inaczej zastanawia mnie co to może być?
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Ostketten od Panzerkampfwagen dt ausf-75
straczek1988 Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 zapewne dokładnie od tego samego:-)?
straczek1988 Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 to więc tak na serio co to może być?
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Przecież Ci napisałem. Jak nie ufasz sprawdź u wujka.Pozdrawiam
Landszaft Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 przydała by się wkleić wszystkie klepki jakie są stosowane w ciągnikach do zrywki drewna . Bo jak pokazujecie to zdjęcie gdzie stoi przeróbka DT 75 to to DT ma kompletnie inne klepki niż te co są na zdjęciach pytających się osób. a może to DT 40 lub TDT albo jeszcze inne ustrojstwo . bo temat wraca jak bumerang przy każdej klepce . najlepiej uważam jak ktoś ma zdjęcia dobre cywilnych" powojennych klepek różnych ciągników aby je tu wkleić i zawsze jak ktoś będzie miał wątpliwość wklei się link do strony gdzie są te klepki raz a porządnie opisane
wilhelmk Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Te klepki są do jazdy po grząskim/ podmokłym terenie. Tak zwane błotniaki.
Pytanie
straczek1988
witam. W temacie grubego żelaza jestem totalnie ciemny, więc jeśli zbłądziłem z tytułem to wybaczcie:). Tak czy inaczej zastanawia mnie co to może być?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.