Lelonek1 Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Napisano 12 Wrzesień 2015 Witam, czym można zakamuflować pęknięcie wzdłuż kryzy granatu moździerzowego?? Przy elektrolizie i opukiwaniu młotkiem bąbli powstało pęknięcie. Czym po wyczyszczeniu można to zakamuflować, żeby wyglądał jak nowy??? Dodam,że mam zamiar go pomalować na czarno. Jak nałożę grubiej farby w tym miejscu to coś pomoże????
Hebda Napisano 12 Wrzesień 2015 Napisano 12 Wrzesień 2015 Poxipol i na to farba?Kiedyś były takie lepiszcze jak plastelina do łatania bębna pralki ale nie wiem czy jeszcze w sprzedaży
vis1939 Napisano 12 Wrzesień 2015 Napisano 12 Wrzesień 2015 Co to jest kryza granatu" ? a jak chcesz żeby wyglądał jak nowy,to se wytocz nowy na tokarce.
Lelonek1 Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Napisano 12 Wrzesień 2015 Ja tak mówie, rzeczywiście może źle się wyraźiłem fachowo powinienem powiedzieć zgrubienie środkujące. Poza tym nie chodziło mi, żeby był nowy jak z fabryki tylko poprostu żeby był w takim stanie jak przed pęknięciem.
Cyrograf15 Napisano 12 Wrzesień 2015 Napisano 12 Wrzesień 2015 Pod farbę to szpachla. Może być Poxipol lub coś podobnego. Wojtek
Lelonek1 Napisano 12 Wrzesień 2015 Autor Napisano 12 Wrzesień 2015 A jeszcze chciałem spytać o jedno po odtłuszczeniu odrazu malować farba minia + potem farba chlorokauczuk czy dawać coś pod to jeszcze???
marcin 1984 Napisano 13 Wrzesień 2015 Napisano 13 Wrzesień 2015 Czy zamiast ciapania tego farbą nie lepiej byłoby gdybyś położył na to wosk cosmoloid wymieszany z grafitem?pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.