szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2015 Autor Napisano 24 Październik 2015 biały :) biały bo najbardziej uniwersalny był :0 a co miałem na czarno cały dom obmalować? Dom nowy, świeżo wybudowany to słyszałem że właśnie na biało najlepiej pomalować a że to 4 lata temu było to czas najwyższy wystrój zmienić ;) w pomieszczeniach na dole są i drzwi i klamki wszystkie a na górze to nawet drzwi nie ma :) Yeti jak myślisz że mi faktycznie krzywda się dzieje to zapraszam do siebie ;) tylko ostrzegam lojalnie ;) wejdziesz jak normalny homo sapiens na dwóch nogach ale wyjść to możesz na 4 ;) zapasy nalewek systematycznie uzupełniane :) miętówka i wiśniówka jest :) robi się pigwówka a po niedzieli nastawię żórawinówkę :) a i czystego wyrobu też się znajdzie ze dwa wiaderka :) także zapraszam... a jak Ci za daleko albo strach Ci nie pozwala to oddeleguj Visa :) on ma chyba do mnie bliżej ;) bo Darek z Poznania to też ma daleko :)
szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2015 Autor Napisano 24 Październik 2015 aaa i jeszcze jedno :) to nie pielęgniarka :) psychopedagog szkolny :)
tyfus Napisano 24 Październik 2015 Napisano 24 Październik 2015 no to nie wiem... pranie mózgu, terror psychiczny... ;) :)
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2015 Napisano 24 Październik 2015 Tyfus- zwróć uwagę na szkolny"...Musi kolejny gimbus nam ze Ściurka rośnie...
tyfus Napisano 24 Październik 2015 Napisano 24 Październik 2015 myślisz, że w padnie w nałóg ssania smoczka ? :))
szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2015 Autor Napisano 24 Październik 2015 po prostu wiem co dobre :) a jak zazdrościcie to już Wasz problem :)
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2015 Napisano 24 Październik 2015 Ściurek, pamiętaj, co mówi mój starszy Szkodnik Na mnie się nie krzyczy, mnie się przytula...".Jak znów, czyli jak zwykle, coś przeskrobiesz, zacytuj...
traper6 Napisano 25 Październik 2015 Napisano 25 Październik 2015 Tiaaa.... a po jakimś czasie będzie:Sex i miłość przy wypłacie. Reszta miesiąca w celibacie......
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.