Poszukiwacz_ek Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Napisano 9 Wrzesień 2015 Od czego jest ten pocisk( najgrubszy ), dokładny kaliber i z czego wystrzelony. Wydaje mi się że jest to pocisk kolejowy ale nie wiem, dodam że został znaleziony w okolicach polic
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2015 Napisano 9 Wrzesień 2015 Z jedną dziadowską fotą i brakiem wymiarów to szkoda się nad tym produkować.
tyfus Napisano 9 Wrzesień 2015 Napisano 9 Wrzesień 2015 bjar widać, że nieobyty medialnie jesteś... pocisk kolejowy to jest to, co teraz w mediach huczy o tym co niby jest a go nie ma a jest nawalone pod sam sufit złotem i innym dobrodziejstwem, że Fort Knox to pikuś...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Wrzesień 2015 Napisano 9 Wrzesień 2015 Bjar ściemnia. Już na banka wycenił.Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2015 Napisano 9 Wrzesień 2015 Z pocisków kolejowych znam tylko luxtorpedę".
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2015 Napisano 9 Wrzesień 2015 http://www.forum.cmhq.pl/index.php?link=1&id=1885Z encyklopedii:Pocisk kolejowy może być wystrzeliwany tylko wzdłuż torowiska,a jego balistyka jest ściśle zależna od ustawień zwrotnicy"
Pytanie
Poszukiwacz_ek
Od czego jest ten pocisk( najgrubszy ), dokładny kaliber i z czego wystrzelony. Wydaje mi się że jest to pocisk kolejowy ale nie wiem, dodam że został znaleziony w okolicach polic
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.