Jump to content
  • 0

wieniec wieży

tomek1974

Question

Posted

Proszę o id fantów
1) większy wieniec średnica 165cm, 152 wypusty, pochodzi od pojazdu wojskowego z wieżą i lufą" wg. byłego właściciela

2) mniejszy wieniec 380 zębów, średnica 166cm, na zewnętrznym obwodzie 24 otwory co 21 cm, wewnątrz aluminiowy pierścień
pochodzi od pojazdu wojskowego z wieżą i lufą" wg. byłego właściciela

3) sworzeń wysokość 37cm, po 10 frezów, na jednej stronie zakończone wieńcem, podobno też od czołgu

Koledzy zależy mi na ID tych przedmiotów, posłuży nam to do ustalenia jaki sprzęt został pozostawiony na naszym terenie

25 answers to this question

Recommended Posts

Posted

kolejne klamoty, niestety wszystko, jeszcze muszę pojechać przeszukać spróchniała słomę w tej stodółce. Wszystko kupione niedużo więcej niż cena złomu

Posted
O! Ciekawostka! Kolega nie dość, że handlarz, to jeszcze policjant i zaklepywacz miejscówek ;)

http://www.poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=126&t=136904&start=60

http://poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=156469&start=75
Posted
bjar_1 jak już jesteś taki wielki detektyw, to Ci napiszę, tak jestem z tamtej strony której tak nie lubicie, ale nie znaczy to, że ktoś od razu jest do beee. Masz czelność nazywać mnie handlarzem ???? wyluzuj Ty jesteś święty i niczego nie sprzedałeś, masz 7 hangarów i wszystko trzymasz... Jeśli coś kupię i chcę coś sprzedać to moja sprawa, za te pieniądze nie idę na piwo a skupuję fanty z mojej okolicy do przyszłego muzeum !!!!! Ratujemy co się da przed zniszczeniem, żal bjar_1 coś ściska ? Ostatnio uratowany został stary młyn a raczej to co z niego zostało czyli wszystkie maszyny i turbina - całość ekspozycji do obejrzenia wkrótce, złożyliśmy dokumenty o odrestaurowanie pomnika ofiar stalagu w moim regionie, chcemy odrestaurować pomnik w m. Pusta Dąbrówka i wiele innych inicjatyw. Ty masz czelność drwić ze mnie ? Tak pogoniłem klienta z miejscówki, ale kopał nocą - właściciel nie pozwolił mu kopać - mój błąd że o tym napisałem, ale chciałem zwrócić uwagę, abyśmy nie kryli się po nocach i jednak zapytali właściciela o zgodę, to był kontekst postu, kolega Rafał z tego wątku pretensji i żalu nie ma a w weekend spotykamy się na piwku :) Możesz się przyłączyć...TAK bjar_1, oto cała prawda, handlarzem nie jestem, kupiłem parę fantów i chcę na nich zarobić, ot co. Nigdy z mojej strony nikomu nie stała się krzywda ani nie miał problemów, jak chcesz wiedzieć.... są tu przecież żołnierze zawodowi, policjanci archeo i nikt piany nie toczy.
Z piszczałką dałem już sobie spokój wolę jak to napisałeś bjar_1 handlować, aby mieć kasę hehe Proszę, nie rozpisujcie się bez sensu w wątku, nie w tym rzecz.pzdr
Posted

Proszę o id fantów
1) większy wieniec średnica 165cm, 152 wypusty, pochodzi od pojazdu wojskowego z wieżą i lufą" wg. byłego właściciela

2) mniejszy wieniec 380 zębów, średnica 166cm, na zewnętrznym obwodzie 24 otwory co 21 cm, wewnątrz aluminiowy pierścień
pochodzi od pojazdu wojskowego z wieżą i lufą" wg. byłego właściciela

3) sworzeń wysokość 37cm, po 10 frezów, na jednej stronie zakończone wieńcem, podobno też od czołgu

Koledzy zależy mi na ID tych przedmiotów, posłuży nam to do ustalenia jaki sprzęt został pozostawiony na naszym terenie

Posted
:)Chcecie jechać proszę bardzo - linia przy Drwęcy od Golubia-Dobrzynia do Elgiszewa, rzymki i inne ( kto zna kol. Roberta z Torunia? niech go zapyta ) np. w Antoniewie tereny podorane, ale przechodzone, łączki fajne przy Drwęcy, trafiają się guziorki Napoleona i inne, ja tam nie chodziłem, z uwagi na łąki teren dla wytrwałych, rejony przed Brodnicą, ale to już kiedy indziej. Ja nie pies ogrodnika :) Chcecie, przyjedzcie tylko w dzień i na luzie, u mnie blue color nie goni ludzi z piszczałkami, normalne podejście, ale nikt już nie trawi szkodników robiących doły na zasiewach pzdr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information