Skocz do zawartości
  • 0

Pocisk ~36mm?

mnap86

Pytanie

Napisano

Srednica okolo 36mm, ale jest dosc mocno pordzewiale, wiec moze byc i 35 jak i 37, zalezy jak miarke przylozyc.

Dlugosc jak widac na foto, miarka ustawiona na przedmiot, zdjecie troche z ukosa, dlatego moze byc zludne wrazenie.

Co to i od czego?

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Srednica okolo 36mm, ale jest dosc mocno pordzewiale, wiec moze byc i 35 jak i 37, zalezy jak miarke przylozyc.

Dlugosc jak widac na foto, miarka ustawiona na przedmiot, zdjecie troche z ukosa, dlatego moze byc zludne wrazenie.

Co to i od czego?

Napisano
Ano wygląda na ciężarek/szyszunie do zegara,ale oczywiście nie sposób o tak zapyziałym przedmiocie powiedzieć coś konkretnego.
Profilaktycznie radził bym się tym nie bawić i zastanowić czy sesje mierniczo-fotograficzne w domciu z potencjalnym pociskiem mają coś wspólnego z inteligencją.
Napisano
Nikt sie tym nie bawi, ani nie jest to w domu.

Nie jestes w stanie odpowiedziec na pytanie co i od czego, ale po kawalku tla wielkosci 20x15 jestes w stanie okreslic gdzie zrobiono zdjecie? Moze jeszcze adres podasz?

A od mojej inteligencji sie odstosunkuj. Dziekuje bardzo.
Napisano
Po prostu naiwnie wierzyłem,że do lasu/pole nie zabiera się blatu stołu z fikuśną serwetką...
Rozchodzi się o to,że jak się coś wstępnie uzna za pocisk zupełnie nie znając jego budowy i przeznaczenia,to lepiej strzelić fote przy dołku.
Napisano
Nie wiem gdzie tam jest fikusna serwetka... ale mniejsza o to...

Niektorzy tak maja w garazu.

Dzieki za pomoc i troske o moje zdrowie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie