Louis Napisano 6 Czerwiec 2015 Autor Napisano 6 Czerwiec 2015 Witam,podczas rozbiórki starego domu znalazłem resztki takiej oto saperki. Uwagę moją zwróciły zaklepane wąsy mocowane nitami. Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam.
Louis Napisano 6 Czerwiec 2015 Autor Napisano 6 Czerwiec 2015 Witam,podczas rozbiórki starego domu znalazłem resztki takiej oto saperki. Uwagę moją zwróciły zaklepane wąsy mocowane nitami. Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam.
pawel_breslau Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 http://odkrywca.pl/moje-pierwsze-sensowne-trafienie,506618.htmlPozdrawiam.
Tomasz70 Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 Niezły chaos informacyjny w tym linku - niemiecka, austryjacka, polska LWP... Łopatka jest niemiecka, I WŚ.
Pytanie
Louis
Witam,
podczas rozbiórki starego domu znalazłem resztki takiej oto saperki. Uwagę moją zwróciły zaklepane wąsy mocowane nitami. Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.