ManyFace Napisano 31 Maj 2015 Autor Napisano 31 Maj 2015 Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego mosiężno-żelaznego przedmiotu. Część mosiężna była do czegoś przykręcana a żelazna kończy się jakby wiertłem.
ManyFace Napisano 31 Maj 2015 Autor Napisano 31 Maj 2015 Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego mosiężno-żelaznego przedmiotu. Część mosiężna była do czegoś przykręcana a żelazna kończy się jakby wiertłem.
Ave Danzig Napisano 31 Maj 2015 Napisano 31 Maj 2015 Część uchwytu do drzwi wahadłowych. Na stalową rurę był założony drewniany wałek o średnicy mosiężnego elementu.
ManyFace Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Napisano 1 Czerwiec 2015 To jest nieznany mi ozdobny ornament, który leżał w tym samym dołku. Może ma coś wspólnego. Wykonany prawdopodobnie z cynku. Nie bardzo mogę dopasować elementy. Część kolista ma około 6 cm wysokości.
viator01 Napisano 1 Czerwiec 2015 Napisano 1 Czerwiec 2015 Różne cuda sołdaty z okolicy taszczyły do ziemianek. Mogły się i drzwi jakieś trafić
Pytanie
ManyFace
Witam, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tego mosiężno-żelaznego przedmiotu. Część mosiężna była do czegoś przykręcana a żelazna kończy się jakby wiertłem.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.