kijow Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Wersja pro z cewka dd pojawiła się dopiero kilka dni temu a wersja zwykła jest juz od dwóch miesięcy dlatego czekałem na wersję pro dwa miesiące i tydzień temu kupiłem jako pierwszy sprzęt naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 20 Styczeń 2016 Share Napisano 20 Styczeń 2016 Mineło pół roku,czy są już nowi użytkownicy którzy mogli by coś napisać na temat tych sprzętów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tw1972 Napisano 23 Styczeń 2016 Share Napisano 23 Styczeń 2016 No i cisza,może to zwykły gniot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Wykrywacz klasa od sierpnia do teraz 32 klamry kupę innych fantow wersja pro super za tą cenę polecam bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Proszę na 50cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Wiele innych fantow jeszcze znalazłem wersją pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tw1972 Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Super,ale może ktoś jeszcze posiada ten sprzęcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 27 Styczeń 2016 Share Napisano 27 Styczeń 2016 Na forum na fb dużo użytkowników wypowiada się o tym sprzęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu834 Napisano 28 Styczeń 2016 Share Napisano 28 Styczeń 2016 Kijow możesz podesłać jakiś link czy wskazać grupę na fb gdzie to dokładnie znaleźć? Chętnie bym poczytał ale na fb jestem nowy i jeszcze tego portalu nie zeksplorowałem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 29 Styczeń 2016 Share Napisano 29 Styczeń 2016 czyli można powiedziec że ukazał się konkurent dla polskiego rutusa..przedział cenowy ten sam,ciekawy jestem jak rzeczywiscie sprawdzi się z rutusem w boju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 30 Styczeń 2016 Share Napisano 30 Styczeń 2016 Witam.ja posiadam wersje podstawowom i jest to calkiem dobry detektor:bardzo czuly na kolorek,bardzo dobre i precyzyjne namierzanie,latwy w obsludze,dobrze lapie wieksze metalowe przedmioty na wiekszej glebokosci,mozna dokupic kilka rodzajow cewek z serii coinmaster i prizm.wada jest cienka plastikowa folia na wyswietlaczu... Szykuje sie do kupienia wersji pro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 31 Styczeń 2016 Share Napisano 31 Styczeń 2016 Ja byłem cierpliwy i od razu kupiłem wersję pro fakt że czekałem miesiąc ponad ale opłacało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Kolego Kijow,moze bys naswietlil troche jak spisuje się w terenie..bo tez sie zastanawiam nad jego zakupem,cena jest identyczna jak naszej rodzimej produkcji rutus argo..a ponoc jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 3 Luty 2016 Share Napisano 3 Luty 2016 Stabilny nie wzbudza się na mokrej trawie czuły na drobnice głęboki przykładowo klamre carską na 50 CM a dwie łuski mosiężne 75 milimetrów chwycił na 1.30 m monetę o średnicy 2 gr z ok 20 CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 no to widze godny przeciwnik dla naszego RUTUSA..a łatwy w ustawieniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 a jaka jest róznica miedzy wersją MASTER A MASTER PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 Kolega porównywał z rutusem whites bardziej czytelny wyświetlacz oraz łatwiejszy od rutusa w ustawieniach a wersja pro różni się cewką i jakimiś ustawieniami sprawdz na stonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 4 Luty 2016 Share Napisano 4 Luty 2016 tak juz wiem czym sie różnią...otóż dla zainteresowanych;tansza wersja posiada cewkę 9,5 koncentryczną,wersja pro 10" DD..Wersja pro posiada o jeden program fabryczny wiecej,mianowicie ZASMIECONY TEREN,w wersji pro dyskryminacja w zakresie 16 punktów,tansza wersja w 8,identyfikacja tonalna w wersji pro 8 punktów,tansza wersja 4,wyswietlacz w wersji pro jest podswietlany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.