marco1960mk Napisano 19 Maj 2015 Autor Napisano 19 Maj 2015 witamprosiłbym kolegów o identyfikacje płaszcza i spodni...są mocno stare, znalazłem je na strychu,maja kilka dziur po molach ale ogólnie wszystko wygląda dobrzepozd
Korabkow Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 Musisz pokazać więcej szczegółów jak drugą stronę,czy wewnątrz są jakieś pieczęcie na podszewce,dokładnie guziki czy jednakowe i ich szczegóły,czy orzeł ma koronę i są jakieś oznaczenia od spodu.
marco1960mk Napisano 19 Maj 2015 Autor Napisano 19 Maj 2015 cdmam nadzieje że ta ilość zdjęć pomoże ustalić z jakiego okresu pochodzą i ewentualnie jaką maja wartośćpozdrawiam wszystkich i liczę na pomoc w tej sprawie
bjar_1 Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 Wartość może być potężna. Byle kmiotkom nie sprzedawaj.
fullriede Napisano 19 Maj 2015 Napisano 19 Maj 2015 Ja bym tam sprzedał byle kmiotkom.... Bo chyba trudno, by jakiś zaawansowany kolekcjoner LWP mógł pożądać tego typu przedmiotów.... jak zwykły płaszcz, czy jakieś przeflancowane portki.....
Pytanie
marco1960mk
witam
prosiłbym kolegów o identyfikacje płaszcza i spodni...są mocno stare, znalazłem je na strychu,maja kilka dziur po molach ale ogólnie wszystko wygląda dobrze
pozd
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.