Der Szpadel Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Czołem,Temat znany i lubiany , ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych zdjęć a ponoć tłum ludzi tam kopał. Macie jakieś fotki?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Kwiecień 2015 Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Są...Troszkę nawet ogólnodostępnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 28 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2015 podajcie linka, wstawiajcie w wątku, albo chociaż kilka na priva ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Kwiecień 2015 Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Najpierw ty podaj z której komendy jestes i numer swojej blachy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień 2015 Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Lipek- nie histeryzuj...M.in. ś.p. Wojtek Stojak w papierowej wersji O. dawał zdjęcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 29 Kwiecień 2015 Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Co innego papierowa, oficjalna wersja a co innego prośba o podsyłanie fotek na PW.Obaj wiemy co wychodziło w Maślicach (i nie były to fenigi), więc takie prośby jak ta kol. Der Szpadel można traktować tylko jako nieudolną prowokację lub szczyt naiwności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 29 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2015 cholera widzę że tyle lat minęło a nadal temat gorący i jeszcze parzy ;), w takim razie wątek do zamknięcia szukałem jakiś oficjalnych fotek choćby z udziału w tej akcji Ś.P. Wojtka Stojaka, ale nic w sieci znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 29 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2015 ps: jeśli ma ktoś ten numer odkrywcy, to proszę dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 30 Kwiecień 2015 Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Pogrzeb w szukajce"-coś znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 30 Kwiecień 2015 Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Obaj wiemy co wychodziło w Maślicach (i nie były to fenigi), więc takie prośby jak ta kol. Der Szpadel można traktować tylko jako nieudolną prowokację lub szczyt naiwności :)"nowe archiwum X nagrywają, napisz do nich może zagrasz obcego, masz predyspozycje, uwierz mi...w 2015 robić teorie spiskową o maślicach to już coś nie tego, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakrywcaa Napisano 30 Kwiecień 2015 Share Napisano 30 Kwiecień 2015 nieproszęNIEnie chcę przechodzić przez to kolejny raz :D (jako ten co go tam nie było :p)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 ps: na forum jest faktycznie kilka elementów mint condition ;) ale liczyłem na jakieś z miejsca wydobycia, ponoć towar szedł w setki, poukładany jeden na drugim, widok musiał być nieziemski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 1 Maj 2015 Share Napisano 1 Maj 2015 Trochę na temat Maślic jest tu - http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=408578#1403363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 4 Maj 2015 Share Napisano 4 Maj 2015 Kriczer,Skończ w końcu podstawówkę (albo ją powtórz), to może nauczysz się czytać ze zrozumieniem. Z naciskiem na może". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 4 Maj 2015 Share Napisano 4 Maj 2015 Najpierw ty podaj z której komendy jestes i numer swojej blachy".Co innego papierowa, oficjalna wersja a co innego prośba o podsyłanie fotek na PW.Obaj wiemy co wychodziło w Maślicach (i nie były to fenigi), więc takie prośby jak ta kol. Der Szpadel można traktować tylko jako nieudolną prowokację lub szczyt naiwności :)"zmień dostawcę i jak będzie stabilnie ogarnij temat Maślic, ok ?Co do samego tematu, na odkrywcy gdzieś była dyskusja na temat Maślic i jakie to cuda wyłaziły, wypowiedzi ludzi którzy tam kopali jeszcze bez piszczałek zanim pan Wojtek zajął się tym na poważnie i tam posprzątał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2015 Share Napisano 4 Maj 2015 Panie i Panowie...Ja wiem, że niestety śniegu nie ma i ta badziewiasta żarówa świeci, ale czy śp Maślice są powodem do awantur?PS Że nie wspomnę i dziwnych trafieniach przy budowie Mauzoleum i Solorz zarybiasz na Pilczycach... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielbre Napisano 5 Maj 2015 Share Napisano 5 Maj 2015 Tak czytam,czytam i postanowilem ogladnac i powspominac stare dobre czasy,wyciagnolem ze strychu odtwarzacz video i zaczolem przegladac Klub Poszukiwaczow Skarbow :)ze SP Wspanialym Rezyserem i poszukiwaczem W.S, i znalazlem, ze zrzutowiska Maslice (nawet moja reka gdzies przemknela w kadrze),tak mi sie zdaje zegimbazy " gdzies usluszaly o zrzytowisku i domagaja sie zdjec Trofiejow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.