traper6 Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 A ja chciałbym w tym wątku złożyć ukłon w stronę Pań i wyrazić swój szczery podziw i uznanie za to że przekładają szpadel i bycie z naturą nad tipsy, galerie, ciuszki i takie tam.....A tutaj informacja dla tych macho co nie tolerują kobiet na poszukiwaniach.1. Kto jest redaktorem naczelnym gazety Odkrywca" ? - kobieta2. Kto jest założycielem gazety Odkrywca" ? - kobieta3. Kto posiada(ł)? w Polsce największą legalną kolekcję broni maszynowej ? - kobieta4. Jest jeszcze jedna kobieta, ale z pewnych względów przemilczę jej nick. Jeżeli się rozchodzi o militarkę w szerokim tego słowa znaczeniu. Budowa i zasady działania wszelkich typów broni palnej, pocisków, granatów. Typy i rodzaje broni białej, wszelakie odznaczenia itp. itd. Swoją wiedzą i doświadczeniem to 95-98% kozaków" z tego forum, rozłoży na łopatki i zapędzi w kozi róg".
zakrywcaa Napisano 1 Maj 2015 Napisano 1 Maj 2015 traper, wyluzuj ;) przecież tu nie chodzi o żadne karabiny :Dtylko kontakt z naturą i rozładowanie stresu ;) o czym Ty mówisz....Z
traper6 Napisano 3 Maj 2015 Napisano 3 Maj 2015 O kobietach związanych z eksploracją, które mają większą wiedzę i doświadczenie niż nie jeden z nas.
Raned Napisano 14 Maj 2015 Napisano 14 Maj 2015 W mojej 25 letniej przygodzie z wykrywaczami spotkałem bardzo mało kobiet w tym hobby. Moje życiowe partnerki czasami dotrzymywały mi towarzystwa w polu, ale żadna nie wkręciła się w to na poważniej, nie naciskałem na to zresztą. Dużo więcej pań, także tych wiekowych szuka zagranicą np. w USA,. Australii, Kanadzie.maszpa zobacz film, który może Cię zainteresuje,(mnie urzeka w nim entuzjazm poszukiwaczki), niestety nie jest to Polskahttp://www.youtube.com/watch?v=_L64hJ2CunEPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:25 14-05-2015
ManyFace Napisano 23 Maj 2015 Napisano 23 Maj 2015 Coś czuję, że nasze wykrywacze często by się gryzły"... =D
Weles Napisano 24 Maj 2015 Napisano 24 Maj 2015 Many...fotka stara jak świat..Ta pańcia ma już wnuki :)
przemope Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 2015-05-16 13:40:06 - mój kolega uzupełnił ostatnią wypowiedź kobiety - ie używasz pinpointera".
traper6 Napisano 25 Maj 2015 Napisano 25 Maj 2015 Z tym pinpointerem to radziłbym uważać w wyposażaniu nim kobiet.Chodzi mi o ich kształty. Może dojść do tego że my faceci okażemy się po prostu.... zbędni i to we wszystkim... :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.