Skocz do zawartości

kobiety i eksploracja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ja chciałbym w tym wątku złożyć ukłon w stronę Pań i wyrazić swój szczery podziw i uznanie za to że przekładają szpadel i bycie z naturą nad tipsy, galerie, ciuszki i takie tam.....
A tutaj informacja dla tych macho co nie tolerują kobiet na poszukiwaniach.

1. Kto jest redaktorem naczelnym gazety Odkrywca" ? - kobieta
2. Kto jest założycielem gazety Odkrywca" ? - kobieta
3. Kto posiada(ł)? w Polsce największą legalną kolekcję broni maszynowej ? - kobieta
4. Jest jeszcze jedna kobieta, ale z pewnych względów przemilczę jej nick. Jeżeli się rozchodzi o militarkę w szerokim tego słowa znaczeniu. Budowa i zasady działania wszelkich typów broni palnej, pocisków, granatów. Typy i rodzaje broni białej, wszelakie odznaczenia itp. itd.
Swoją wiedzą i doświadczeniem to 95-98% kozaków" z tego forum, rozłoży na łopatki i zapędzi w kozi róg".
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
W mojej 25 letniej przygodzie z wykrywaczami spotkałem bardzo mało kobiet w tym hobby. Moje życiowe partnerki czasami dotrzymywały mi towarzystwa w polu, ale żadna nie wkręciła się w to na poważniej, nie naciskałem na to zresztą. Dużo więcej pań, także tych wiekowych szuka zagranicą np. w USA,. Australii, Kanadzie.
maszpa zobacz film, który może Cię zainteresuje,(mnie urzeka w nim entuzjazm poszukiwaczki), niestety nie jest to Polska
http://www.youtube.com/watch?v=_L64hJ2CunE

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 20:25 14-05-2015
Napisano
Z tym pinpointerem to radziłbym uważać w wyposażaniu nim kobiet.
Chodzi mi o ich kształty. Może dojść do tego że my faceci okażemy się po prostu.... zbędni i to we wszystkim... :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie