siajmin-karmur Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 Kolega z krasnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 Kolega z kraśnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Październik 2016 Share Napisano 4 Październik 2016 Małe OT - grzebał ktoś w tych okolicach taki temat? http://www.regionalista.pl/fabryka.htm# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 5 Październik 2016 Share Napisano 5 Październik 2016 z lublina . i nie grzebałem tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 5 Październik 2016 Share Napisano 5 Październik 2016 ale jak pogoda pozwoli to sie wybiore gdzies w okolice krasnika , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczopanczagt Napisano 5 Październik 2016 Share Napisano 5 Październik 2016 Do fabryki ,obecnie łożysk tocznych mam ok 1km teren przeryty co do cm , poza tym mnóstwo ujęć wody , rur i innych instalacji, słupów wysokiego napięcia jednym słowem teren ciekawy lecz trudny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 6 Październik 2016 Share Napisano 6 Październik 2016 jak ciekawy ? jak przeryty ? kurde co do takich terenów to nie mam przekonania , kiedys z kolega poluksem chodzilismy po pierwszo wojennych polach i tak udało nam sie trafic pole to monety wychodziły , sygnet ,odznaczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 6 Październik 2016 Share Napisano 6 Październik 2016 a wogole polux jestes w kraju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 6 Październik 2016 Share Napisano 6 Październik 2016 Syf w glebie to normalka na terenach fabrycznych.Ciekawi mnie czy wychodziło kiedykolwiek coś związanego z produkcją amunicji do września 39r,choć wiadomo że naprodukowali tego symbolicznie.Po wschodniej stronie zakładu jest zdaje się była elaboracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polux222 Napisano 9 Październik 2016 Autor Share Napisano 9 Październik 2016 Siema koziarzumyslu.Aktualnie nie jestem w kraju teraz jestem w Anglii. Co ciekawego u ciebie i coś fajnego ci się trafiło ostatnio. U mnie zmiany sprzedałem golden mask 2 i zainwestowałem w XP Gold Maxx Power.Teraz śmigam tu na miejscu. Będę w Polsce w grudniu więc jak nie będzie śniegu i mrozu to można się zgadać na jakiś wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.