huk 100 Napisano 19 Maj 2015 Autor Napisano 19 Maj 2015 iestety nie sygnowana" no i co tego :) daj później po umyciu jak możesz bo widzę tam farbę :) pozdro
huk 100 Napisano 30 Maj 2015 Autor Napisano 30 Maj 2015 witam manylowa co tak fotki pochlastałeś :):)
manylowa Napisano 30 Maj 2015 Napisano 30 Maj 2015 Witaj Huku !!! Pochlastałem bo to zbiorówka, fotka ogólnie do tyłu ciała ale skoro chcesz to masz całość. Było jeszcze 4 sztuki w tym artyleria carska no i jeszcze jedna blaszka. Pisałem do Ciebie przed wypadem ale głucho było. Zdrów :-)
huk 100 Napisano 1 Czerwiec 2015 Autor Napisano 1 Czerwiec 2015 przykro mi ale nic nie dostałem - czasami tak jest że wiadomości z forum nie wiem czemu trafiają do spamu , nie dawno to odkryłem bo sporo ludzi pisze o klamrach a później gdzieś przy okazji wychodzi że wiadomość nie weszła do nowych i teraz już sprawdzam -pozdro
szwejk4 Napisano 6 Czerwiec 2015 Napisano 6 Czerwiec 2015 Słaba i pogięta bicia populares he he Greku powiedz gdzie one są to chociaż jedną sobie bym kopną ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.