unkas1981 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Witam, koledzy, potrzebuję pomocy w rozszyfrowaniu mapki. Interesują mnie w szczególności punkty w lewym górnym rogu mapy. Cóż to za twory?No i przy okazji, czym może być obszar, który zaznaczyłem na czerwono?
Czlowieksniegu Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ślady Yeti na śniegu....Przepraszam, ale musiałem...
unkas1981 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Słuszny trop:) Na domiar, jeśli to Yeti, to albo z jedną nogą albo gej! ( charakterystyczny chód: po linii, ściągnięte łopatki, broda wysoko)
wojciechojecki Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 kolego to na niebiesko to leje albo ziemianki lub inne dziury a na czerwono naturalny rów w ziemi {dolina} też ostatnio korzystam z lidar-a i jest bardzo przydatny a talie niby kwadraty w rzędzie itd. to często obozy i pola namiotowe.
unkas1981 Posted March 3, 2015 Author Posted March 3, 2015 Dzięki kolego. Sprawdzę jeszcze w terenie te punkciki.
Question
unkas1981
Witam,
koledzy, potrzebuję pomocy w rozszyfrowaniu mapki.
Interesują mnie w szczególności punkty w lewym górnym rogu mapy. Cóż to za twory?
No i przy okazji, czym może być obszar, który zaznaczyłem na czerwono?
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.