predi888 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Panie, tutaj czołg w co drugim bagnie i rzece ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Ale cołk ruski czy mieniecki? Bo jak ruski to bida panie.A jak niemiecki to i aku się nada do golfa , a i załoga ma portfele a w nich zrabowane złote monetki. Puszka mielonki tyrolskiej i pohandlować można.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 mowia ze antena tylko wystaje heh to nwm co to za czolg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 A nie wieżyczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 antena podobno juz tylko wystaje wbijemy tam w nd to obczai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 No no jak będziesz na miejscu to zrób zdjęcia i pokaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 ok wezme sb linke to moze go wyciagne:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 To i ponton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 W wapno, czy zgniłe jajo Hebdzie...Oto jest pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 czolg jest na 2 dzialkach wiec jak zwykle chlop mysli ze zbije na tym fortune;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Zostaw Yeti tutaj - będą foty czołgu, znaczy się anteny po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 gdyby akcja wydobycia kosztowala do 10tysi to moze by to wytargal a tak to szkoda zachodu a pewnie to bd rusek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Czytam,czytam i nie mogę ogarnąć kontekstu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 chodzi o fotki czolgu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 niestety fotek nierobilem bo czolg jest w zapadlisku zasypany smieciami i galeziami/wiec lipaa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 10 Marzec 2015 Share Napisano 10 Marzec 2015 Wędkowałem w jeziorze przy lesie jeszcze z dziadkiem i słyszałem o tym czołgu,ale traktowałem to raczej jako legendę.W ubiegłym roku widziałem tam kilka razy kogoś z ramą,więc teraz już sam nie wiem.Osobiście nigdy nie widziałem żadnego elementu wystającego z bagna,ale mogę popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 10 Marzec 2015 Autor Share Napisano 10 Marzec 2015 kazdy miejscowy mowi ze jest tam czolg i okoliczne bagna tez pochlonely nie jeden.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2015 Share Napisano 29 Marzec 2015 Kolejne:http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150329%2FPOWIAT0114%2F150328843 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 29 Marzec 2015 Share Napisano 29 Marzec 2015 To również z ubiegłego tygodnia.Cala brać w teren ruszyła:) Najważniejsze że coraz więcej zgłoszeń.http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150326/POWIAT0102/150329130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztugtiger Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 saperzy tym razem w lesie podleskim policja pilnowala w lesie 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 17 Kwiecień 2015 Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Policjanci zwracają uwagę na to, że zawsze w przypadku odkrycia niewybuchów z czasów wojennych powiadamiać służby o znalezisku, nigdy nie próbować ruszać, bądź przenosić pocisków. Olbrzymia większość niewybuchów wciąż pozostaje aktywna i rozbrajanie na własną rękę może skończyć się tragicznie."Nie wiedziałem że dotykanie i przenoszenie = rozbrajanie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.