Skocz do zawartości
  • 0

Metalowe kółko z drobnym zdobieniem

rafał29

Pytanie

Napisano

Witam. Proszę o identyfikację znaleziska. Interesuje mnie wiek i do czego służyło i ewentualnie metal. Waga 14 gramów, średnica prawie 5 cm. Z góry dziękuję za pomoc.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zacznij inaczej tytułować wątki a nie wciąż

mały/duży metalowy przedmiot"

Podpatrz jak inni tytułują.
Jak najbardziej precyzuj w tytule przedmiot

To że metalowy i że mały/duży to o każdym można tak by napisać..
Napisano
Hebda.. raczej tutył Metalowe kółko z drobnym zdobieniem" jest w 100% ok.

A jak sie czepić to treści postu ..

Zawsze interesuje cię do czego służyło i z jakiego metalu wykonane. Ale to już naprawdę czepianie się.

Wg. mnie kolega treściwie opisuje wymiaruje przedmioty.
Napisano
Ja też miałem pochwalić, bo wzorowo podaje potrzebne informacje. Bałem się tylko że oberwę za OT. A Hebda pewnie herbatę przedawkował :)
Napisano
Hebda.. raczej tutył "Metalowe kółko z drobnym zdobieniem jest w 100% ok.
A jak sie czepić to treści postu .."

nie chodzi tylko i wyłącznie o tytuł tego wątku, ale o całą masę pozostałych autora.
Napisano
Dlaczego pytam? Przypomniały mi się moje początki z wykrywką gdzie każdy śmieć to był dla mnie skarb.
Teraz już trochę przesiewam znajdki.
Napisano
Chodziłem trochę chinolem. Później mialem rok przerwy a teraz chodze 2 miesiace z kanarkiem. Ale nie jest tak ze zbieram śmieci. Tez przesiewam. Wyrzucilbym to ale zaintrygowal mjie wzorek tyle.
Napisano

Witam. Proszę o identyfikację znaleziska. Interesuje mnie wiek i do czego służyło i ewentualnie metal. Waga 14 gramów, średnica prawie 5 cm. Z góry dziękuję za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie